CS Nicu Gane Fălticeni în cărțile calificării după primele turnee ale Campionatului Național de Volei SperanțeSport

CS Nicu Gane Fălticeni în cărțile calificării după primele turnee ale Campionatului Național de Volei Speranțe

       Accesări: 267

S-a încheiat prima parte a sezonului în Campionatul Național de Volei Speranțe (Juniori III), o competiție care a adunat la start 27 de echipe în Divizia masculină.

Între participante se află și echipa Clubului Sportiv „Nicu Gane” Fălticeni, într-o formulă care reunește sportivi de la grupele antrenorilor prof. Diana Floriștean și prof. Ionel Ciocan.

În cele două turnee disputate până acum, la Bistrita și Botoșani, CS Nicu Gane a adunat 4 victorii (cu LPS Bistrița și CSS Bacău) și a suferit două înfrângeri în fața echipei CSS Botoșani.

Rezultatele îndreptățesc însă echipa din Fălticeni să-și asigure calificarea în etapa semifinală (se califică primele două clasate).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Mai trebuie spus că jucătorul Onofrei Alexandru, de la grupa antrenoarei Diana Floriștean, a fost convocat la Lotul Național de Juniori III, urmând să participe la un stagiu de pregătire care va fi organizat la Izvorani, la sfârșitul acestui an.

Ultimele două turnee din faza grupelor se vor disputa în prima parte a anului 2018, la Bacău (în februarie) și Fălticeni (în martie).

“Începutul a fost foarte bun, ținând cont că mai mulți dintre copii sunt în primul lor an la juniori III. Anul trecut au jucat la minivolei, formula 4×4, cu fileul la 2,10 metri, iar acum au trecul la formula de 6, ceea ce nu este deloc ușor. În acest sezon avem ca obiectiv calificarea în Finala Campionatului Național”, a declarat, pentru Cronica de Fălticeni, antrenorul Ionel Ciocan.

CS Nicu Gane (Juniori III): Onofrei Alexandru, Toader Sebastian, Buta Ștefan, Cernăuțean Tudor, Stan Ștefan, Solcan Ciprian, Toader Eduard, Mogage Răzvan, Lungu Vlad, Ciocan Mihnea, Romanică Gabriel, Macovei Teodor, Hortopeanu Sabin. Antrenori: prof. Diana Floriștean și prof. Ionel Ciocan.

ȘTIRI