CS Nicu Gane Fălticeni câștigă cu Ceahlăul Piatra Neamț în Campionatul Național de Futsal – U19Sport

CS Nicu Gane Fălticeni câștigă cu Ceahlăul Piatra Neamț în Campionatul Național de Futsal – U19

       Accesări: 869

Echipa de futsal a Clubului Sportiv “Nicu Gane” Fălticeni, participantă în premieră în Campionatul Național de Futsal – Tineret U19, competiție organizată de Federația Română de Fotbal, încheie sezonul de toamnă pe podiumul Seriei 1.

Fălticenenii au urcat pe locul doi, după victoria reușită în ultima etapă a turului, 5-3 pe teren propriu în fața echipei Futsal Ceahlăul Piatra Neamț.

Meciul s-a disputat marți, 28 noiembrie, în Sala de sport “Gabriel Udișteanu”.

Ceahlăul a reușit să deschidă scorul, din lovitură de pedeapsă, după un debut de joc echilibrat, apoi echipa din Fălticeni, pregătită de profesorul Marcel Irimie, a reușit să răstoarne rezultatul. Imediat a venit însă un nou gol al oaspeților iar cele două echipe au intrat la pauză cu rezultat de egalitate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Nicu Gane” a fost mai incisivă în debutul reprizei secunde, superioritatea din teren concretizându-se prin desprinderea la două goluri. Cu cinci minute înainte de final, Ceahlăul a redus din diferență și a crescut presiunea pe echipa gazdă. Din fericire, fălticenenii au reușit să refacă diferența pe tabela de marcaj și au încheiat victorioși și a doua partidă disputată pe teren propriu.

Golurile echipei din Fălticeni au fost marcate de: Teodor Tudosă (2), Ioan Gagiu, Nicu Șoldan și Sergiu Sava.

Jucătorii din Fălticeni au fost susținuți de circa 50 de suporteri, între aceștia și multiplul campion de canotaj, Ciprian Tudosă, venit să-și încurajeze fratele (marcator a două goluri).

Nicu Gane: Blanariu Sergiu, Sava Silviu, Sava Sergiu, Zaharia Cosmin, Botezatu Codruț, Pintilei Andrei, Tudosă Teodor, Cristea Claudiu, Lefter Denis, Florea Daniel, Gagiu Ioan, Surcel Ionel, Ferariu Cristian, Șoldan Nicu, Mitrofan Constantin.

Rezultatele ultimei etape a turului:

Sănătatea Darabani  –STA
CN Nicu Gane Fălticeni5 – 3Futsal Ceahlaul Piatra Neamt
CSM Politehnica Iasi  30 nov.Internazionale Traian Vaslui

Clasament: 

LocEchipaMVEIGol+/-Pct
1.Internazionale Traian Vaslui330031-5269
2.CN Nicu Gane Fălticeni421120-29-97
3.CSM Politehnica Iasi311113-14-14
4.Sănătatea Darabani410318-23-53
5.Futsal Ceahlaul Piatra Neamt410314-25-113

ȘTIRI