Cronica de Fălticeni se alătură campaniei umanitare ”Salvează un Destin” pentru elevul care trebuie să se opereze în TurciaActualitate

Cronica de Fălticeni se alătură campaniei umanitare ”Salvează un Destin” pentru elevul care trebuie să se opereze în Turcia

       Accesări: 916

Împreună suntem mai puternici. Pornind de la acest deziderat, jurnaliștii Cronicii de Fălticeni își manifestă compasiunea și sprijinul față de elevul de 18 ani de la Colegiul Național ”Nicu Gane”, victima unui grav accident rutier . Publicația noastră va mediatiza printr-un afiș electronic, pe propriul portal și în spațiul social media, cazul tânărului care are nevoie de 20.000 de euro pentru intervenția chirurgicală din Turcia.

Pe portalul nostru va fi postat în zona antetului un afiș dedicat campaniei de strângere de fonduri care va fi direcționat spre contul campaniei ”Salvează un destin”.

Posterul va rula zilnic până la data la care cei 20.000 de euro necesari pentru operație se vor aduna în cont.

Cei care vor să facă donații au la dispoziție contul RO 46 BTRL 0340 1201 R 132 25 XX deschis la Banca Transilvania.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alături de jurnaliștii noștri au venit și membrii voluntari ai Asociației Filantropice Pro România care susțin campania de donații cu fonduri provenite de la persoane fizice și operatori economici pentru elevul Colegiului Național ”Nicu Gane”.

Elevul fălticenean în vârstă de 18 ani urmează să fie operat la un spital din Turcia.

Medicii trebuie să-i refacă masa osoasă de la laba piciorului drept, puternic afectată în urma unui accident rutier petrecut acum trei săptămâni în urmă.

ȘTIRI