Covor asfaltic nou pe Bulevardul 2 Grăniceri. La ieșirea spre Spătărești se va circula ca în palmăActualitate

Covor asfaltic nou pe Bulevardul 2 Grăniceri. La ieșirea spre Spătărești se va circula ca în palmă

       Accesări: 2465

Se termină coșmarul șoferilor. Dispar gropile și denivelările de pe cea mai intens circulată stradă din Fălticeni. Un tronson al Bulevardului 2 Grăniceri primește în sfârșit un nou covor asfaltic.

Lucrările au început de joi și se desfășoară la ieșirea din municipiu spre Spătărești.

După decaparea zonelor denivelate, drumarii au început turnarea primului strat, ce face legătura între podul viaduct și intersecția cu strada Filaturii.

Din acest motiv, autovehiculele care intră în Fălticeni de pe DN2, se deplasează bară la bară.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru fluidizarea traficului rutier, echipe ale Poliției Locale dirijează circulația.

Momentan se lucrează pe sensul de la pod spre strada Filaturii, urmând ca săptămâna viitoare să fie turnat al doilea strat de asfalt. Tot în luna august au fost reabilitate și căile pietonale ale bulevardului.

Începând de săptămâna viitoare, drumarii se vor ocupa de al doilea sens de mers.

Tronsonul amintit va fi complet redat circulației la sfârșitul lunii august, odată cu deschiderea traficului rutier pe ambele căi de rulare ale podului viaduct.

Din septembrie vor fi executate lucrări în zona sensului giratoriu aflat în apropiere de OMV și Autogara Romfour, care va fi redimensionat, rondoul urmând să fie micșorat. Zonele adiacente vor fi asfaltate și dotate cu parapete.

Tot două straturi de asfalt vor fi aplicate și în zona insulei unde se află statuia grănicerului, inclusiv un sector din strada Buciumeni.

Lucrările sunt executate de operatorul local ELBI pe baza contractului multianual încheiat cu Primăria municipiului Fălticeni.

ȘTIRI