Copiii din Fălticeni au urcat pe podium la turneele de tenis organizate la Iași și ClujSport

Copiii din Fălticeni au urcat pe podium la turneele de tenis organizate la Iași și Cluj

       Accesări: 291

Noi succese înregistrate în sportul alb, de către juniorii fălticeneni. Dănuț Mitocaru și Dennis Filipciuc au câștigat zielele acestea Turneul Tenis 10 FRT “Micii campioni”. Competiția a fost organizată la Iași, sâmbătă, 9 martie 2019.

În același timp, dublul campion național David Arcip a câștigat un puternic turneu organizat la Cluj.

Turneul  de la Iași a fost organizat de Federația Română de Tenis și Clubul “Vergilius”.

Secția de tenis ACS “Nada Florilor” Fălticeni a fost prezentă la Iași cu câte doi copii la fiecare categorie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma unor evoluții foarte bune, toți copiii s-au întors acasă cu medalii.

La Nivelul Roșu Starter, primul loc a fost ocupat de Dănuț Mitocaru, iar David Radion a încheiat competiția pe un onorant loc 3.

Și la Nivelul Roșu Challenger, primul loc a fost ocupat de Dennis Filipciuc, podiumul fiind completat de Natalia Brăneanu (locul 2) și Dănuț Mitocaru (locul 3).

Clasări pe podium pentru micii tenismeni din Fălticeni și la Nivelul Portocaliu: Matei Ursache (locul 2) și Cristian Aciubotăriței (locul 3).

„Mă bucură că reușim, în fiecare an, să promovăm copii în competițiile organizate de Federația Română de Tenis, și o facem de fiecare dată cu succes. Dovadă stau cele două medalii câștigate de către Dănuț Mitocaru, la două categorii diferite, și David Radion.”, afirmă Marcel Dascălu. „Cei doi copii sunt buni prieteni și parteneri de antrenament. Un rol important în obținerea acestor rezultate îl au părinții, care îi supraveghează la fiecare antrenament și uneori le sunt parteneri de joc. Le mulțumesc pentru implicare și sper să păstrăm împreună aceeași atmosferă plăcută în cadrul clubului.”

Antrenorul mai spune că sportivii de la Portocaliu au avut greutăți în acomodarea cu terenul de zgură, deoarece ei se antrenează în sală.

Marcel Dascălu este convins că vor apărea și rezultate mai bune, odată ce copiii aceștia vor ieși pe zgură, pentru că la acest nivel există jucători foarte valoroși.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, fălticeneanul David Arcip (ACS Nada Florilor) a participat la cea de a 17-a ediție a Cupei “Napoca”, competiție organizată la Cluj, în circuitul Tenis 10 FRT.

La Nivelul Under10, David Arcip a încheiat neînvins faza eliminatorie, jucând în compania unor copii foarte talentați, de la cluburi cunoscute din România.

Următoarele turnee la care vor participa sportivii de la ACS Nada Florilor se vor desfășura la Iași (pe 23 martie) și la Fălticeni (pe 30 martie).

Au urmat apoi alte jocuri bune, în etapele eliminatorii superioare, asigurându-și participarea în finală. În finală, David l-a învins, în două seturi, pe Dominic Moldovan de la Clubul Tennis ELP Bistriţa.

ȘTIRI