Accesări: 509

Secția de tenis ACS “Nada Florilor” a participat, cu o delegație formată din 23 de mici tenismeni, la Turneul Campionilor – Tenis10 FRT.

Competiția, organizată sub egida Federației Române de Tenis, s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute, 28-29 noiembrie, la Brașov.

Au participat 150 dintre cei mai talentați copii, care s-au remarcat în turneele organizate în România, în decursul anului 2019.

Deschiderea competiției le-a adus celor mici o întâlnire inedită cu jucătoarea Patricia și cadouri constând în tricouri și șepci personalizate din partea Simonei Halep.

Meciurile turneului s-au desfășurat pe terenurile clubului Dinamo Brașov și Tenis Arena.

Codrin Benta

Copiii din  Fălticeni, cu vârste între 5 și 9 ani, au avut și de această dată evoluții foarte bune, care au clasat clubul pe primul loc la nivel național, la categoriile la care au concurat.

Deplasarea la Brașov a fost posibilă datorită sprijinului venit din partea firmei de transport Romfour (care le-a oferit celor mici și un frumos echipament sportiv).

Instructorul Marcel Dascălu a ținut să sublinieze că rezultatele din cusul anului, încununate de prestațiile de la Turneul campionilor, au fost posibile datorită seriozității la antrenamente, eforturilor pe care le fac părinții, dar și sprijinului venit din partea sponsorilor, Raitar fiind un alt partener de nădejde, așa cum este și Primăria Fălticeni.

Pentru micii tenismeni din Fălticeni, anul competițional se va încheia cu tradiționalul turneu organizat în preajma Crăciunului, pe data de 21 decembrie, competiție la care și-a anunțat prezența însuși Moș Crăciun.

Rezultatele copiilor din Fălticeni:  

Categoria Roșu Starter: “Echipa Lupilor” (Lupu Ionel, Maftei Alexie, Radion David) a ocupat locul 1. De asemenea, “Echipa Zimbrilor” (Lazniuc Alexandru, Solcanu Nicolas, Benea Emanuel) s-a clasat pe locul 2. A treie echipă, “Fluturași Mov” (Pintilii Amalia, Sosoi Bianca, Crîșmariu Maria) a ocupat locul 4.

Categoria Roșu Challenger: Locul 1 – Filipciuc Dennis, Locul 2 – Samachise Cristian, Locul 3 – Mitocaru Daniel. Locul 4 – Brăneanu Natalia.

Categoria Portocaliu Starter: Locul 1 – „Echipa Șoimilor” (Coman iasmina, Stan Sara, Vasiliu Luca), Locul 4 – “Echipa Delfinilor” (Maftei Anisia, Ursaciuc Teodora, Pîrlac Matei).

Categoria Portocaliu Challenger: Locul 1 – Aciubotăriței Cristian.

Foto: sursa Tenis 10 FRT

ȘTIRI