Copiii din Fălticeni au dominat turneele de tenis organizate la Iași și RomanSport

Copiii din Fălticeni au dominat turneele de tenis organizate la Iași și Roman

       Accesări: 318

Secția de tenis a Clubului Sportiv “Nada Florilor” din Fălticeni a fost prezentă, la sfârșitul săptămânii trecute, la două turnee pentru copii organizate de Federația Română de Tenis.

Nouă copii au făcut deplasarea la Iași, sâmbătă, pentru turneul organizat de Clubul “Virgilius”, iar rezultatele au fost pe măsura talentului micilor tenismeni.

Nivelul Roșu:  Locul 1 – Tudose Constantin, Locul 2 – Strugariu Matei, Locul 3 – Dumitru David, Locul 4 – Dumitru Ana.

Nivelul Roșu – începători: Locul 1 – Muscă Iasmina, Locul 2 – Tofan Elena, Locul 3 – Luncănița Cristina și Crăciun Ștefania.

Nivelul Verde: Locul 3 – Moșneguțu Matei.

Trei copii au participat a doua zi la un nou turneu FRT organizat la Roman.

Nivelul Roșu: Locul 1 – Arcip David, Locul 2 – Dumitru Ana. La această categorie, David Dumitru, în vârstă de doar 5 ani, a ratat de puțin clasarea pe locul 3.

“Au fost două zile pline de emoții dar și de bucurie. S-a văzut munca depusă la antrenamente. Copiii au jucat foarte bine. Finala jucată de doi copii de la clubul nostru a fost aplaudată chiar și de adversari. Țin să le mulțumesc copiilor și părinților pentru efortul depus, dar și sponsorului nostru, domnul Andi Stan, de la Romfour, cu ajutorul căruia  a fost posibilă deplasarea la Iași”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

 

Pentru micii tenismeni din Fălticeni urmează concursul tradițional de 1 Iunie, Ziua Copilului, eveniment organizat sub egida Primăriei Fălticeni.

 

ȘTIRI