Copiii din Fălticeni au debutat cu rezultate foarte bune în noul sezon Tenis10Sport

Copiii din Fălticeni au debutat cu rezultate foarte bune în noul sezon Tenis10

       Accesări: 82

S-au clasat pe podium la primul concurs al anului 2016. Duminică, 17 ianuarie, copii din Roman, Iași, Pașcani și Fălticeni au participat la primul turneu din circuitul Tenis10 organizat de Federația Română de Tenis. Concursul a avut loc la Roman.

Secția de tenis de câmp a ACS Nada Florilor a fost reprezentată de trei dintre cei mai talentați copii: Shara Gușă, Ilinca Anton și David Onisei. Sportivii pregătiți de instructorul Marcel Dascălu au obținut trei clasări pe podium (2 locuri I, un loc III) și un loc IV.

La categoria portocaliu (copii cu vârsta de până la 9 ani), David Onisei a confirmat statutul de favorit câștigând competiția la care a participat alături de alți 14 copii. Reamintim că sportivul fălticenean s-a clasat, la finalul anului 2015, pe locul 4 la Turneul Național al Campionilor. David și-a dorit mult să dispute meciuri și la categoria superioară – verde, băieți (copii cu vârsta până la 10 ani), reușind să-și adjudece locul al III-lea.

Tot la categoria verde, dar în competiția dedicată fetelor, Shara Gușă s-a detașat câștigătoare, învingând în toate cele patru meciuri disputate. O evoluție foarte bună a avut și cealaltă reprezentantă a Fălticeniului la această categorie. Ilinca Anton a ocupat la finalul turneului doar locul al IV-lea, pierzând la tie-break meciul pentru locul al III-lea.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Sunt convins că acesta este doar începutul unui an în care copiii clubului nostru se vor remarca în toate turneele, acolo unde vor participa. Se anunță un sezon lung și sunt mulțumit că primul turneu s-a încheiat cu bine pentru noi. Nu ne-am fi putut îndeplini, și chiar depăși obiectivul propus pentru acest prim turneu de la Roman, fără ajutorul dat de Primăria Fălticeni, prin domnul primar Cătălin Coman, dar și de sponsorul nostru de la fiecare competiție, domnul Grigore Florea, administratorul SC Raitar SRL. Le mulțumesc atât lor pentru ajutor, cât și copiilor pentru dăruire și le promitem tuturor fălticenenilor, acum, la început de an, că le vom aduce noi bucurii și obiective îndeplinite de la toate turneele copiilor la care vom participa.” ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

Fălticeniul se va afla și în acest an pe harta circuitului Tenis10.  Pe data de 14 februarie este programat primul turneu, dintr-o serie de șase ce se vor fi organizate în acest an de ACS Nada Florilor.

foto – Codrin Anton

ȘTIRI