Copiii din Falticeni au confirmat la turneul Tenis 10 de la RomanSport

Copiii din Falticeni au confirmat la turneul Tenis 10 de la Roman

       Accesări: 53

Secţia de tenis de câmp a Clubului Sportiv „Nada Florilor” Fălticeni a fost reprezentată de opt copii la turneul organizat la Roman, duminică 7 decembrie 2014, în cadrul circuitului TENIS 10.

Circuitul National de Turnee Tenis 10 FRT face trecerea progresivă la turneele de categoria Under 10. Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 10 ani. Întrecerile au un grad mic de dificultate, scopul principal fiind participarea, nu performanţa.

În întrecerea de la Roman au fost angrenaţi 30 de copii, din Oneşti, Bacău, Paşcani, Roman şi Fălticeni.

La categoria ROŞU, pentru copii care au împlinit vârsta de maxim 8 ani, clubul din Fălticeni a avut două clasări pe podium prin: Onisii David – locul 2 şi Anton Ilinca – locul 3.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Fălticenenii au dominat competiţia la categoria PORTOCALIU, copii care au împlinit vârsta de maxim 9 ani.  Categoria fost câştigată de Cosmin Ciocârlan, iar pe locul doi s-a clasat Sara Guşă.

„Copiii au făcut un turneu bun şi au adus secţiei de tenis rezultate de excepţie în confruntarea cu cluburi puternice în zona Moldovei. Mulţumim domnului Buzdea pentru sprijinul acordat pentru a putea face deplasarea la Roman”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

Peste două săptămâni, pe 21 decembrie, copiii vor participa la Cupa  ACS Performer, la Iaşi.

foto – Codrin Anton

 

ȘTIRI