Accesări: 75

viceprimar_aldea_bulaiconSchimbare la vârful administrației locale. După o săptămână de la numirea sa, prin votul celor 12 din 19 consilieri, Constantin Bulaicon preia oficial mandatul de viceprimar al municipiului Fălticeni. El a fost instalat în funcție vinerea trecută.

Pe 5 decembrie 2014 s-a încheiat și mandatul fostului viceprimar, economistul Gheorghe Aldea.

Decizia i-a fost transmisă în scris de către Primărie într-un document care amintește de Hotărârea Consiliului Local nr. 112 / 27.11.2014, privind schimbarea din funcţie a viceprimarului municipiului Fălticeni, dar și faptul că ”având în vedere încetarea mandatului de viceprimar, aveţi obligaţia depunerii declaraţiei de avere şi a declaraţiei de interese în termen de 30 de zile de la primirea prezentei”.

Constantin Bulaicon ocupă pentru prima dată postul de viceprimar.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La fel ca și primarul în exercițiu, Bulaicon este membru al PSD. El a trecut în rândurile organizației locale social-democrate în toamna acestui an, părăsind funcția de președinte al PPDD Fălticeni, partid cu care a candidat în iunie 2012 la alegerile locale pentru funcția de primar.

Voturile primite de la electoratul fălticenean i-au asigurat, din vara aceluiași an, un mandat de consilier local.

Inginerul Constantin Bulaicon va asista astăzi la prima dezbatere, în cadrul deliberativului, în calitate de viceprimar. La ora 16 este convocată ședința extraordinară cu patru proiecte, din care două prevăd rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli pe anul 2014, respectiv modificarea şi completarea domeniului privat al municipiului Fălticeni.

Rudy H.

ȘTIRI