Consiliul Județean Suceava vrea promovare consistentă pentru Bucovina în mediul on-lineRegional

Consiliul Județean Suceava vrea promovare consistentă pentru Bucovina în mediul on-line

Consiliul Județean Suceava participă în aceste zile la Târgul de Turism al României, ediția de toamnă (Romexpo 16-19 noiembrie).

„În standul României promovăm Suceava – destinație de excelență iar in standul propriu promovăm Bucovina, județul Suceava, cu accent pe Crăciun in Bucovina. Vom avea prezentări și demonstrații practice de gastronomie si ale meșteșugarilor.  Odată cu acest eveniment dorim să accentuăm promovarea în mediul on-line a Bucovinei, a destinațiilor turistice din județul Suceava”, ne-au informat oficialii CJ Suceava.

O serie de aplicații vor fi lansate cu acest prilej: Bucovina aplicație disponibilă pentru telefoanele smart; Patrimoniul cultural al municipiului Suceava, film realizat cu ajutorul tehnologiei VR (Virtual Reality); Suceava Destinație Europeana de Excelenta 2017, film de prezentare, difuzat în cadrul Galei de premiere EDEN, cu Suceava pe locul I, fiind premiat un proiect depus de CJ Suceava prin Centrul Național de Informare Turistică Suceava.

Materialele au fost realizate de întreprinzători privați, din fondurile acestora, în colaborare cu Centrul Național de Informare Turistică Suceava, care a pus la dispoziție date cu privire la evenimentele organizate în județul Suceava, descrierea obiectivelor turistice, a meșteșugurilor, muzeelor, caselor memoriale.

Facebook Comments

ȘTIRI