Consilierul personal al primarului Maria Tomescu s-a stins din viață:  Economista Irina Gheorghițanu avea 46 de aniRural

Consilierul personal al primarului Maria Tomescu s-a stins din viață: Economista Irina Gheorghițanu avea 46 de ani

       Accesări: 17666

Un om deosebit a plecat dintre noi. Economista Irina Gheorghițanu s-a stins din viață lăsând în urmă amintiri frumoase, numeroși prieteni și o familie îndurerată și întristată. Consilierul personal al primarului Maria Tomescu a pierdut bătălia cu o boală necruțătoare, la vârsta de 46 de ani.

Trecerea la cel veșnice lasă un gol imens în sufletele celor care au cunoscut-o pe Irina Gheorghițanu.

Ea rămâne în amintirea celor dragi ca persoana mereu optimistă, plină de viață, un om plăcut, iubitor de bine și frumos.

Irina Gheorghițanu a fost peste 20 de ani contabilul Primăriei Baia, perioadă în care și-a exercitat profesia în mod exemplar. Era un angajat model, cu simț de răspundere și implicare pe măsură.

Calitățile umane și organizatorice au propulsat-o mai târziu în funcția de consilier personal al primarului Maria Tomescu.

Din vara anul 2016 și până de curând ea ocupa acest post, timp în care și-a arătat mai profund atașamentul pentru comunitate.

„Suntem profund îndurerați de pierderea suferită de familia Gheorghițanu. Doamna Irina a fost un om cu totul deosebit, atât în viața de familie cât și la serviciu. Toți colegii din Primărie sunt legați sufletește de ea.”, afirmă primarul Maria Tomescu. „Era mereu optimistă, gata să ajute, se implica cu multă dăruire în tot ce făcea. Avea un suflet bun și cald, de care nu aveai cum să nu te atașezi. Ne-am bucurat nespus atunci când starea ei de sănătate era din nou bună. Lucrurile s-au întors, dar ea nu s-a dat bătută. Pentru noi, cei care am cunoscut-o, Irina este o luptătoare, un om special și va fi mereu în sufletele noastre. Condoleanțe familiei și Dumnezeu să o ierte.”

Irina Gheorghițanu s-a născut în august 1972 în satul Baia.

A urmat cursurile primare și gimnaziale în localitatea natală.

Devine absolvent al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. La scurt timp preia postul de contabil al Primăriei comunei Baia.

Familia, prietenii și colegii de serviciu au condus-o sâmbătă pe ultimul drum pe Irina Gheorghițanu. Economista, în vârstă de 46 de ani, a fost înmormântată în satul Bogata, unde locuia împreună cu familia.

ȘTIRI