Conducătorii de mopede ajung tot mai des victime ale propriilor greşeli în traficActualitate

Conducătorii de mopede ajung tot mai des victime ale propriilor greşeli în trafic

       Accesări: 89

accidentÎn ultimele 24 de ore, doi conducători de mopede, din Fălticeni şi Forăşti, s-au autoaccidentat în urma unor manevre pe care le-au efectuat în traficul rutier.

Luni, 6 iulie 2015, la ora 17.30, un fălticenean în vârstă de 65 de ani a ajuns într-un şanţ de pe marginea străzii 2 Grăniceri (la ieşirea din oraş spre Roman), după un viraj greşit în urma căruia a pierdut controlul mopedului.

Un echipaj al Staţiei de ambulanţă din Fălticeni i-a acordat accidentatului îngrijiri medicale. Din fericire rănile suferite nu au necesitat internarea. Potrivit procedurilor, bărbatul a fost supus controlului pentru determinarea consumului de alcool, rezultatul fiind pozitiv (0,62 la mie).

Un eveniment similar s-a produs duminică, 5 iulie, în jurul orei 16.44.  Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Forăşti, satul Ţoleşti, în timp ce conducea scuterul, pe D.J. 208 E, de pe raza localităţii Manolea, drumul fiind în pantă, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului,  care a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Cel în cauză a fost verificat în baza de date privind posesorii de permise de conducere, rezultând  că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale care vor fi soluţionate potrivit procedurilor specifice.

Andrei A.

ȘTIRI