Conducători în stare de ebrietate şi persoane fără permis de conducere pericole publice pe drumurile judeţuluiRural

Conducători în stare de ebrietate şi persoane fără permis de conducere pericole publice pe drumurile judeţului

       Accesări: 282

Servicul Poliţiei Rutiere Suceava a contabilizat în ultimele 24 de ore cel puţin 10 situaţii în care conducătorii auto s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, fie nu aveau dreptul de a conduce. Potrivit procedurilor locale au fost întocmite dosare penale.

În două situaţii, la Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, conducătorii auto care au consumat alcool au provocat accidente rutiere uşoare.

Un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe raza comunei Rădășeni,  autoturismul  condus de un tânăr de 20 de ani din localitate. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În municipiul reşedinţă de judeţ, aproape de miezul nopţii, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a oprit pentru control pe str. Nicolae Iorga din localitate, autoturismul condus de un minor de 17 ani din localitate, care nu posedă permis de conducere. În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul aparţine mamei minorului, iar acesta l-a luat fără acordul ei. Tânărul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi  furt în scop de folosinţă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI