Conducători auto în stare de ebrietate opriţi în trafic la Fălticeni şi BoroaiaRural

Conducători auto în stare de ebrietate opriţi în trafic la Fălticeni şi Boroaia

       Accesări: 149

Mulţi inconştienţi în traficul rutier şi în primele zile ale lui 2016. În seara zilei de duminică, 3 ianuarie, poliţiştii au scos de pe drumurile publice doi bărbaţi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Un echipaj din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, a oprit pentru control pe raza comunei Boroaia, autoturismul condus de un bărbat  de 33 de ani din localitate. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest,  rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au  recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere  pentru nici o categorie auto.

În aceaşi seară, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni,  a oprit pentru control pe str. Ion Creangă din localitate, autoturismul  condus de un bărbat  de  32 de ani din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au  recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

ȘTIRI