Conducători auto în stare de ebrietate opriţi în trafic la Fălticeni şi BoroaiaRegional

Conducători auto în stare de ebrietate opriţi în trafic la Fălticeni şi Boroaia

Mulţi inconştienţi în traficul rutier şi în primele zile ale lui 2016. În seara zilei de duminică, 3 ianuarie, poliţiştii au scos de pe drumurile publice doi bărbaţi care s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.

Un echipaj din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei, a oprit pentru control pe raza comunei Boroaia, autoturismul condus de un bărbat  de 33 de ani din localitate. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest,  rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au  recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere  pentru nici o categorie auto.

În aceaşi seară, o patrulă de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni,  a oprit pentru control pe str. Ion Creangă din localitate, autoturismul  condus de un bărbat  de  32 de ani din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au  recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

 

Facebook Comments

ȘTIRI