Conducători auto din Liteni, Dolhești și Mălini implicați în accidente rutiereRural

Conducători auto din Liteni, Dolhești și Mălini implicați în accidente rutiere

       Accesări: 571

Sâmbătă, 29 aprilie, în jurul orei 18.50, în timp ce conducea  autoturismul pe str. Parcului din municipiul Suceava, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din oraşul Liteni, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe acostament, după care, a intrat în coliziune cu  un capăt de pod betonat, prin care se face accesul spre un restaurant din zonă.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a celor 3 pasageri din autoturism, un tânăr de 19 ani și 2 tinere de 19 și 20 de ani, toți din oraşul Liteni.

Duminică, 30 aprilie, la ora 8.10, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă deosebit de periculoasă pe DN 17, în afara localităţii Poiana Stampei, un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Dolheşti a fost implicat într-un eveniment rutier.

Bărbatul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus, unde, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Dărmăneşti.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 39 de ani şi a unui bărbat de 52 de ani, din orașul Salcea, pasager în celălalt autoturism.

În prima zi a lunii mai, dimineață, ora 8.00, în timp ce conducea un autocamion cu remorcă pe DN 2,  în comuna Grănicești, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Mălini, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un șanț.

În urma accidentului, a rezultat rănirea  conducătorului auto, care a suferit leziuni la o mână. Fără să sesizeze poliția, bărbatul s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto implicați în cele trei evenimente rutiere au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosare penale care urmează să fie soluționate potrivit procedurilor legale.

 

ȘTIRI