Conducători auto din Fălticeni și Horodniceni implicați în accidente rutiere la sfârșitul săptămâniiRural

Conducători auto din Fălticeni și Horodniceni implicați în accidente rutiere la sfârșitul săptămânii

       Accesări: 1134

Sfârșitul de săptămână nu a fost lipsit de evenimente nedorite pe drumurile publice din județul Suceava.

În două astfel de evenimente au fost implicați și conducători auto din zona Fălticeni.

În dimineața zilei de vineri, 19 iulie 2019, în jurul orei 07.45, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Comunal 70A, din comuna Bosanci, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din comuna Moara, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din municipiul Fălticeni.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului din Fălticeni. Bărbatul a primit îngrijiri medicale de la echipajul ambulanței sosit la fața locului, după care, a refuzat să fie transportat la spital pentru investigații.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un moment de neatenție a fost suficient pentru un bărbat din Horodniceni, implicat la rândul său într-un accident rutier.

Sâmbătă, 20 iulie, în jurul orei 14:15, în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 29, din orașul Salcea, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Horodniceni, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de autoturismul condus în faţa sa, de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din județul Botoșani, și a intrat în coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea unei minore, în vârstă de 16 ani, din județul Botoşani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cauze polițiștii au întocmit dosare penale, care vor fi soluționate procedural, ne-a informat Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

ȘTIRI