Conducător de moped din Râșca accidentat grav după ce a intrat în intersecție fără să respecte semnificația indicatorului STOPRural

Conducător de moped din Râșca accidentat grav după ce a intrat în intersecție fără să respecte semnificația indicatorului STOP

       Accesări: 17315

Un grav accident rutier s-a produs în dimineața zilei de marți, 8 august, în interiorul comunei Râșca.

În timp ce conducea mopedul pe strada Primăriei din comuna Râșca, ajungând la intersecția cu DJ 155A, un localnic, în vârstă de 61 de ani, nu a respectat semnificația indicatorului „Stop”, a pătruns în intersecție, și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus regulamentar de o femeie, în vârstă de 38 de ani, din aceeași localitate.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Policontuzionat, bărbatul a fost transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 61 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”.

 

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI