Concursul național Mirunette Language Competition te trimite într-o tabără în Marea BritanieEducație

Concursul național Mirunette Language Competition te trimite într-o tabără în Marea Britanie

       Accesări: 284

Mirunette International Education a lansat pe 1 februarie 2017 concursul național de limba engleză Mirunette Language Competition, editia a V-a.

Concursul este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București și este inclus în Calendarul Activităților Educative al Ministerului Educației. Marile premii oferite de Mirunette sunt 2 tabere educaționale de limba engleză în Anglia, în campusurile unor prestigioase școli și universități la nivel mondial!

Concursul se adresează tuturor elevilor cu vârste între 10 și 17 ani care sunt creativi, încrezători și pasionați de cultura britanică. Participarea este gratuită și se face online, astfel încât se pot înscrie elevi din întreaga țară.

Profesorii de limba engleză care susțin cei mai mulți elevi la înscrierea în concurs vor putea participa gratuit ca însoțitori de grup într-o tabără de vară internațională.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Prima etapă a concursului Mirunette Language Competition se desfășoară între 1 februarie și 31 martie 2017 și constă în completarea unui formular de înscriere online. Vă puteți înscrie la concurs aici!

A II-a etapă, între 8 aprilie și 8 mai 2017, include rezolvarea unui test de limba engleză și realizarea unui video creativ pe o temă data.

A III-a etapă a concursului constă în intervievarea finaliștilor (20 de finaliști la categoria de vârstă 10-13 ani și alți 20 de finaliști la categoria de vârstă 14-17 ani) de către Comisia de Evaluare. Marii câștigători vor fi anunțati în data de 1 Iunie 2017, în cadrul Festivității de premiere ce va avea loc la Clubul Țăranului.

Toti cei 40 de finaliști ai concursului vor câstiga numeroase premii oferite de partenerii proiectului.

ȘTIRI