Accesări: 142

elev-scoala-ion-irimescu

Un premiu pe măsura talentului. Fălticeneanca Sarah-Andreea Anton s-a remarcat la o competiție desfășurată în cadrul proiectului european ”Europa în școală”, care și-a propus să valorizeze potențialul creativ al copiilor. Eleva Școlii Gimnaziale ”Ion Irimescu” s-a înscris în concurs la secțiunea de creație plastică, lucrarea ei fiind răsplătită cu două premii importante.

Locul I la faza județeană, iar la etapa națională s-a clasat pe locul al II-lea. Rezultatul i-a adus acesteia o diplomă și plachetă, dar și un premiu în bani oferit de unitatea de învățământ unde studiază.

Derulat în anul școlar 2014-2015, concursul internațional a avut ca temă „Anul european al dezvoltării”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Lucrarea elevei din Fălticeni reprezintă un porumbel în zbor, cu trei flori în cioc, în culorile drapelului României, alături de 12 baloane cu steluțe galbene care închipuie steagul Uniunii Europene. O contribuție deloc neglijabilă au avut-o și învățătoarele Suliman Carmen și Moroșan Silvia care au îndrumat-o spre succes pe micuța pictoriță.

Sarah-Andreea Anton, elevă în clasa a IV-a Step By Step, are la activ alte câteva premii importante obținute la întrecerile școlare. Unul dintre acestea a fost obținut anul trecut la un concurs de creație literară.

Rudy Hödl

ȘTIRI