Concursul de admitere la SMSJ Fălticeni s-a încheiatActualitate

Concursul de admitere la SMSJ Fălticeni s-a încheiat

       Accesări: 2138

Cei 547 de candidaţi care au promovat probele eliminatorii au avut de parcurs sâmbătă, 20 ianuarie 2018, testul grilă de verificare a cunoştinţelor, cuprinzând 90 de itemi, din care 60 la limba română şi 30 la limba străină (engleză sau franceză), ne-a informat lt. col. Cristian Ipate, purtătorul de cuvânt al SMSJ Fălticeni.

După susținerea testului de cunoștințe, au fost admişi 326 de bărbaţi şi 24 de femei, din care un bărbat pe locurile etniei rome și doi bărbați pe locurile altor minorităţi.

Locurile rămase neocupate în primă fază dintre cele trei alocate etniei rome, s-au ocupat prin redistribuire, conform punctajului obținut, de către alți doi candidați care au susţinut concursul.

Primul candidat admis este din judeţul Vrancea şi a obţinut 81 de puncte. Ultimii candidaţi admişi au fost departajaţi după media obţinută la examenul de bacalaureat, obţinând toţi 48 de puncte, iar ultimul candidat nepromovat a obţinut 24 de puncte.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Candidaţii declaraţi „admis” se vor prezenta la sediul şcolii în data de 27 ianuarie, până la orele 14.00, cursurile urmând să înceapă pe data de 29 ianuarie 2018.

Listele cu rezultatele obținute vor fi afișate la avizierul școlii și postate pe pagina web a școlii jandarmeriafalticeni.ro

Rezultatele examenului de admitere – sesiunea ianuarie 2018

ȘTIRI