Accesări: 355

Mini Band
Centrul Cultural Grigore Vasiliu Birlic a găzduit sâmbătă, 13 decembrie 2014, a treia ediție a Concursului de dans „Christmas Dance”, un eveniment aflat pe agenda locală a manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă.

Organizatorii concursului au fost și în acest an Primăria Municipiului Fălticeni, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava, Clubul Copiilor Fălticeni, Centrul Cultural Grigore Vasiliu Birlic.

Pe lângă diplomele, cupele și medaliilor oferite ocupanților primelor trei locuri, toți membrii celor 15 trupe de dans care au urcat pe scenă au fost răsplățiți cu daruri de Primăria Fălticeni, care a oferit 600 de pachete cu dulciuri. Au primit daruri și copii din public. S-a concurat pe patru categorii: preșcolari și clasa pregătitoare, clasele I-IV, clasele V-VIII și clasele IX-XII.

Din juriul concursului au făcut parte primarul Cătălin Coman, prof. dr. Marcel Porof (directorul Clubului Copiilor), Cornelia Cristescu Negrea – prim balerină, maestru coregraf, Angela Dodu – instructor de dans, Nicoleta Tanasă și Diana Huțanu – foste dansatoare. Acivitatea de pe scena concursului a fost coordonată de Caterina Moldovanu și Vasile Pop – instructori de dans.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Va prezentăm un rezumat video și fotografii de la acest eveniment.

Foto – Alex S., Ionuț Moldovanu

Video – Alex S.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GCAgHBS9ZlE]

ȘTIRI