Concursul ”Ai și tu talent” și-a desemnat câștigătorii: Elevii Școlii ”Ioan Ciurea” au obținut premiul IActualitate

Concursul ”Ai și tu talent” și-a desemnat câștigătorii: Elevii Școlii ”Ioan Ciurea” au obținut premiul I

       Accesări: 239

concurs-ai-si-tu-talent-falticeni-1Prima ediție ”Ai și tu talent” s-a încheiat. Desfășurat pe scena Centrului Cultural G.V. Birlic, concursul de aptitudini artistice și muzicale, destinat elevilor din școlile gimnaziale fălticenene, și-a desemnat câștigătorii. În finala competiției s-au întrecut reprezentanții celor patru unități de învățământ din municipiu: ”Alexandru Ioan Cuza”, ”Ion Irimescu”, ”Ioan Ciurea”, și ”Mihail Sadoveanu”.

Premiul I a fost câștigat de membrii trupei Mistik de la Școala ”Ioan Ciurea”, îndrumați de profesoara Aurora Zaharia şi coregraful Vasile Pop.

Școala ”Mihail Sadoveanu” și-a adjudecat premiile II și III, obținute de formația Modern și solista Maya.

Finala s-a desfășurat sâmbătă trecută, după încheierea celor două etape preliminare în care s-au înfruntat reprezentanții de la două unități școlare. Selectarea celor mai talentați elevi s-a făcut de un juriu format din jurnalista Mihaela Buculei, profesorul de canto Lucian Afilipoae și profesoara de dans modern Caterina Moldovanu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ei au remarcat calitatea numerelor artistice, motiv pentru care bătălia pentru primul loc a fost foarte strânsă, în etapa finală fiind prezenți 12 participanți, câte 3 de la fiecare școală din Fălticeni.

Concursul spectacol lansat de Asociația ”Kalypso”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Fălticeni, va continua anul viitor într-o formulă mult îmbunătățită.

Organizatorul anunță că plănuiește alte două întreceri sub aceiași titulatură ”Ai și tu talent”, una destinată copiilor de grădiniță și alta pentru elevilor de colegiu.

Rudy H.

ȘTIRI