Concurs de ciclism montan pe Rarău: fălticenenii invitați să ia parteEveniment

Concurs de ciclism montan pe Rarău: fălticenenii invitați să ia parte

       Accesări: 79

Sport și adrenalină în mijlocul naturii. Dacă sunteți amatori de ciclism montan, dețineți o bicicletă pe măsură și puteți face față unei competiții desfășurată în inima munților, atunci îndepliniți trei criteriile participării la ”Rarău Radical Race”. Concursul va avea loc sâmbăta aceasta, pe 6 septembrie.

Unul din promotorii evenimentului este fălticeneanul Ciprian Constantineanu, membru al Asociației Bucovina Guides.

Maratonul ciclistic va porni și se va încheia în Piaţa Centrală din oraşul Câmpulung Moldovenesc. Organizatorii propun două trasee, unul de 35 km și un altul de 65 km, ce vor străbate minunatele zone ale masivului Rarău. În cadrul cursei, sportivii vor ajunge până la cota de 1651 m.

Concursul urmăreşte încurajarea şi dezvoltarea activităţilor sportive în România, a relaţiilor interumane bazate pe corectitudine şi respect reciproc, precum şi promovarea celei mai pitoreşti zone din inima Bucovinei, dar şi a traseelor turistice marcate şi nemarcate care împânzesc acest masiv.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Organizatorii anunță pentru seara evenimentului un concert cu invitaţi surpriză.

Printre sponsorii competiției de ciclism montan se numără și firmele fălticenene Alevia și Rogelya. Cronica de Fălticeni este partener media al evenimentului.

ȘTIRI