Concertul interpretului Vasile Șeicaru de la Fălticeni se mută la Centrul Cultural G.V. Birlic (fosta Casă de Cultură)Actualitate

Concertul interpretului Vasile Șeicaru de la Fălticeni se mută la Centrul Cultural G.V. Birlic (fosta Casă de Cultură)

       Accesări: 789

Vremea rea schimbă planurile organizatorilor. Concertul solistului folk Vasile Șeicaru nu se va mai ține pe scena din centrul municipiului Fălticeni, ci în sala de spectacole de la Centrul Cultural G.V.Birlic (fosta Casă de Cultură). Decizia vine pe fondul condițiilor meteo, mâine fiind anunțate ploi torențiale.

Solistul și cantautorul Vasile Șeicaru va cânta mâine seară, duminică, 16 octombrie, începând cu ora 18. Intrarea este liberă.

Artistul folk revine, după trei ani, la Fălticeni cu un concert live în care vor fi interpretate melodii care l-au consacrat, dar și piese mai noi.

Tot mâine, de la ora 16, pe scena Centrului Cultural G.V.Birlic se va desfășura premierea participanților la Festivalul Național de Folk ”Nada Florilor”, organizat de Asociația Pathos Cultural în parteneriat cu Primăria Municipiului Fălticeni și Ministerul Tineretului și Sportului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Gala Laureaților trebuia să aibă loc în piața centrală, însă din cauza condițiilor meteo nefavorabile organizatorii au decis să schimbe locul desfășurării evenimentului de duminică.

În privința spectacolului folcloric organizat cu ocazia evenimentului Târgul Mărului ”Nada Florilor”, acesta se va desfășura conform programului stabilit. Artiștii de muzică populară și fanfarele vor evolua, pe scena amenajată în centrul municipiului Fălticeni, între orele 12 și 16.

ȘTIRI