Comuna Horodniceni îmbracă straie de sărbătoareRural

Comuna Horodniceni îmbracă straie de sărbătoare

       Accesări: 1209

Se pregătesc pentru a marca o zi frumoasă. Comuna Horodniceni va îmbracă straie de sărbătoare, iar la finalul acestei săptămâni sute de localnici, dar și oaspeți din comunele vecine, fiind așteptați să participe la evenimentul care le este dedicat. Va fi multă voie bună, folclor și joc, dar și momente de suflet care vor marca această manifestare.

Ziua Comunei Horodniceni se va desfășura pe 16 iunie în curtea Căminului Cultural din Rotopănești, obiectiv modernizat și reabilitat anul trecut, cu fonduri prin PNDL.

Programul evenimentul va începe la ora 13 cu un moment artistic realizat de elevii de la toate structurile Școlii Gimnaziale Horodniceni.

Căminul Cutural Rotopănești

La aceeași oră sunt stabilite și câteva competiții sportive pentru copii.

Un moment aparte va fi decernarea Diplomelor de Recunoștință pentru cuplurile de aur din comună, familii care împlinesc 50 de ani de căsnicie, ce vor fi înmânate de primul gospodar al localității, primarul Neculai Florea.

Voia bună se va instala odată cu ora 15, când programul muzical la Ziua Comunei Horodniceni va fi deschis de Ansamblul Artistic „Arcanul” și Călin Brăteanu.

La eveniment mai sunt invitați o seamă de artiști îndrăgiți, dar și Ansamblul Obcina Stânișoarei. Pe scenă vor urca Eusebiu Gafița, Nicoleta Chichiriță, Georgiana Manole, Ana Țăran, Doina și Ciprian Petroae.

Cel mai așteptat moment al manifestării va fi spectacolul Ansamblului „Ciprian Porumbescu” din Suceava, care va începe de la ora 17. Publicul va fi încântat pentru două ore cu o suită de dansuri și recitaluri de excepție.

Programul muzical va continua de la ora 19 pe ritmuri moderne, cu muzică latino și disco pregătită de DJ Richy și DJ Killer.

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Horodniceni.

ȘTIRI