Comuna Boroaia își modernizează infrastructura: Șapte kilometri de drumuri vor fi asfaltațiActualitate

Comuna Boroaia își modernizează infrastructura: Șapte kilometri de drumuri vor fi asfaltați

       Accesări: 102

primar-comuna-boroaia

Focus pe modernizarea infrastructurii locale. Primăria Comunei Boroaia anunță primele demersuri pentru desfășurarea unor lucrări de asfaltare pe trei tronsoane de drum comunal. Sunt prevăzute amenajări la standarde actuale ale unor drumuri de interes local în Suseni, Sibicheni și Boroaia Cot.

La sfârșitul lunii martie s-a desfășurat licitația privind execuția lucrărilor. Potrivit primarului Vasile Berariu, ofertele sunt în curs de evaluare, câștigătorul urmând să fie anunțat cel mai probabil în luna mai.

În cadrul licitației s-au prezentat șapte societăți comerciale, trei din județul Suceava și alte patru din județele Botoșani, Iași și Neamț.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Sper ca în 40 de zile să putem anunța câștigătorul. Dacă nu vor fi contestații, vom încheia contractul și ne propunem să începem lucrările cât mai repede. Termenul de execuție este de 24 de luni”, a declarat edilul șef Vasile Berariu.

Valoarea estimativă pentru lucrările de asfaltare este de 7 milioane lei fără TVA.

Investiția se derulează prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală, fondurile fiind asigurare în proporție de peste 90% de Guvernul României.

Prin acest proiect vor fi modernizate drumuri comunale în lungime de 6,8 kilometri.

Rudy H.

ȘTIRI