Complexul Miraj s-a redeschis astăzi: Noutăți și tarife promoționale în gama de serviciiActualitate

Complexul Miraj s-a redeschis astăzi: Noutăți și tarife promoționale în gama de servicii

       Accesări: 996

miraj-falticeni-1Un nou început. După aproape doi ani de pauză se redeschide complexul Miraj Resort & Spa ce înglobează servicii pe linie de restaurant, hotel, spa și masaj. Revenirea în circuitul public are loc în sezonul de vârf, pe fondul unor schimbări orientate spre creșterea satisfacției clientului.

Activitatea întregului complex de patru stele, aflat pe strada Nicolae Beldiceanu, este reluată de astăzi, 14 iunie.

Elementele de noutate se regăsesc în special la partea de meniu și prețuri. De prepararea mâncărurilor se va ocupa Chef Ovidiu Procopeț, unul din cei mai titrați bucătari din județul Suceava, finalist al concursului Arena Bucătarilor. Meniul include mâncăruri deosebite, create după rețete unice, care promit o nouă experiență gustativă.

”Am început mai întâi cu restaurantul. L-am redeschis din 11 iunie. Miraj Resort & Spa are acum un bucătar profesionist, care a conceput întregul meniu. Preparatele din meniul nostru nu se mai regăsesc în nici un restaurant din Fălticeni!”, afirmă Loredana Proțiencu, managerul complexului Miraj. ”Venim cu ceva nou, proaspăt și deosebit. Mizăm pe faptul că avem un bucătar foarte bun. Am vrut să mergem pe ideea că ceea ce facem noi, să nu regăsească în Fălticeni, să nu repetăm ceea ce au alții. Ne-am dorit foarte mult să dăm o amprentă cât se poate de distinctivă”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Toată mâncarea gătită la restaurantul din incinta complexului conține ingrediente naturale. De menționat faptul că în ceea ce privește alimentele folosite, acestea provin preponderent de pe piața producătorilor locali și din zona Fălticeni.

Având în vedere că redeschiderea are loc în perioada postului, clienții vor avea la dispoziție o varietate bogată de mâncăruri specifice acestei perioade. În bucătăria restaurantului se vor prepara inclusiv prăjiturile și pâinea, în ideea de a oferi clienților delicatese proaspete și calitative precum restul produselor din meniu.

Începând de luni se va putea servi și comanda meniul zilei. Acesta va costa 15 lei și va putea fi livrat la domiciliu de luni până vineri.

Serviciile hoteliere au fost deschise ieri, odată cu posibilitatea de a rezerva una sau mai multe camere.

Fără îndoială, cele mai atractive în rândul clienților vor fi înotul și paleta de servicii spa ce include ședințe la saună uscată, saună umedă, baie turcească, masaj, salină artificială și jacuzzi. Din această dimineață, de la ora 8, este deschis accesul la piscină. Apa din bazinul semi-olimpic, de 25 metri lungime, a fost încălzită din timp, iar șezlongurile au fost aranjate pe margine.

Timp de o lună de zile, până pe 15 iulie, vor fi practicate prețuri promoționale: 10 lei pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 2,1 și 14 ani, iar pentru cele cu vârsta peste 14 ani tariful este de 15 lei. De gratuitate beneficiază copiii cu vârste de până la 2 ani.

Cursurile de înot pentru copii și adulți vor fi reluate cât de curând, data începerii orelor de natație va fi anunțată ulterior.

”Vrem ca Miraj să fie un punct de referință în Fălticeni”, susține managerul Loredana Proțiencu. ”Prin tot ceea ce oferim, dorim să arătăm că facem lucrurile altfel. Este o nouă abordare în acest segment pentru că ne-am propus și trebuie să ne diferențiem de ceilalți.”

În completarea prețurilor promoționale menționate, toată gama de băuturi este comercializată la tarife accesibile.

Orarul de funcționare este între orele 8 – 22, de marți până duminică, și între 12 – 22 în zilele de luni. Programul ar putea fi prelungit în funcție de solicitări și gradul de ocupare.

Inaugurat în septembrie 2012, complexul Miraj Resort & Spa s-a ridicat pe locul fostei băi publice, dată în folosință în 1948.

Rudy H.

ȘTIRI