Complexul de agrement ”Nada Florilor” se deschide duminica aceasta: Publicul este invitat să participe la inaugurareActualitate

Complexul de agrement ”Nada Florilor” se deschide duminica aceasta: Publicul este invitat să participe la inaugurare

       Accesări: 5743

 

Așteptarea s-a încheiat. Noua bază de agrement din Fălticeni, amplasată în apropierea iazului Șomuz, va fi dată în folosință peste doar două zile. Autoritățile locale au început numărătoarea inversă până la momentul inaugurării complexului care s-a construit cu fonduri europene, guvernamentale și locale care însumează peste 3 milioane de euro.

Duminică, pe 29 mai, la ora 12, se deschide oficial complexul ”Nada Florilor”. Publicul este invitat să participe la inaugurare, alături de oficialitățile locale și județene.

În urmă cu un an de zile începea munca pe șantierul viitoarei baze de agrement. Lucrările au fost executate de firma bihoreană Da Vinci Construct & Proiect.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Complexul se întinde pe o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați.

Azi dimineață s-a făcut recepția finală în prezența reprezentaților ADR, ISU și ISC care s-au declarat mulțumiți la finalul vizitei de lucru.

”Am finalizat un proiect amplu pentru orașul nostru. Este un proiect așteptat de fălticeneni, necesar, generator de venituri, care s-a realizat într-un an de zile.”, ne-a declarat primarul Cătălin Coman. ”Construcția s-a desfășurat într-un an de zile. Este un lucru bun, zic eu. Acum localnicii pot să-l folosească. Practic, de astăzi, complexul de agrement ”Nada Florilor” aparține comunității. Îi invit pe fălticeneni să fie alături de noi la deschiderea oficială.”

Edilul municipiului Fălticeni a subliniat faptul că baza de agrement va fi un punct de atracție nu doar pentru localnici ci și pentru turiști.

Noul complex include mai multe piscine, una acoperită cu o suprafață de 1133 de metri pătrați și care va încorpora un centru Spa, săli de agrement, masaj, saună.

Alte trei bazine pentru înot sunt disponibile în aer liber.

Piscina cea mai generoasă are 325 de metri pătrați și 4 metri adâncime, fiind dotată cu trambuline și platformă pentru sărituri de la înălțime.

La aceasta se adaugă piscina de 300 de metri pătrați, adâncă de 2 metri, și echipată cu tobogane, cât și un bazin pentru copii cu adâncimea de la 30 centimetri la 1 metru.

Baza de agrement include un teren de sport multifuncțional, dotat cu nocturnă și o suprafață artificială de 800 de metri pătrați, unde se va putea juca fotbal, tenis de câmp, volei sau baschet.

Potrivit primarului Coman, tarifele practicate la complexul ”Nada Florilor” sunt mai mici decât cele de la Gura Humorului sau Piatra Neamț.

anunt3

ȘTIRI