Complexul de agrement „Nada Florilor” s-a redeschisLocal

Complexul de agrement „Nada Florilor” s-a redeschis

       Accesări: 176

Liber la piscine, distracție și relaxare. Sezonul estival este la început, iar cei care doresc să petreacă momente plăcute în aer liber au la dispoziție un loc ideal în Fălticeni. După terminarea lucrărilor de reparații, Complexul de agrement „Nada Florilor”, cu toate facilitățile pe care le oferă, s-a redeschis pentru public.

Piscinele pentru copii și bazinul mare au fost curățate, iar zona de confort îmbunățită prin creșterea numărului de șezlonguri.

Pregătirile pentru vara aceasta au început încă din luna mai, când au fost puse la punct ultimele detalii.

Începând de vineri, 9 iunie, baza de agrement este deschisă integral pentru public.

Programul de funcţionare este de luni până vineri între orele 10:00 – 22:00, iar sâmbătă și duminică între orele 9:00 – 22:00.

Clienții au la dispoziție două piscine în aer liber, cu tobogan, pentru copii, un bazin de 350 metri pătrați și piscina acoperită. La acestea se adaugă terenul de sport multifuncțional, sala de forță și spațiul pentru saună.

„Am redeschis bazinele exterioare. Sunt finalizate lucrările de reparații executate în baza contractului de garanție.”, ne-a delcarat primarul Coman. „Așteptăm ca vremea să țină cu noi și câți mai mulți suceveni să ne calce pragul. Am primit semnale foarte multe de la locuitorii județului Suceava care doresc să petreacă zile minunate, aici, la baza de agrement „Nada Florilor”. Îi așteptăm cu un ambient plăcut și condiții extrem de riguroase privind igiena și securitatea.”

Tarifele nu diferă prea mult față de anul trecut

Prețurile din actualul sezon estival sunt foarte apropiate de cele practicate anul trecut.

Tariful biletului pentru utilizarea piscinelor exterioare este 10 lei pe zi în timpul săptămânii, iar sâmbăta şi duminica tariful este de 15 lei.

Cei care vor doresc să închirieze și un şezlong vor plăti alți 5 lei. Aceeași sumă se va achita pentru închiriatul unei umbrele, în timp ce pentru un baladachin se va plăti 10 lei.

Cei care doresc să se relaxeze la piscina acoperită, tariful de luni până vineri este de 21 de lei pentru 3 ore, iar sâmbătă şi duminică tariful este de 24 de lei, preț în care este inclus şi accesul la saună.

Abonamentele pentru piscina acoperită variază între 90 lei pentru 5 intrări şi 180 de lei pentru 15 intrări, în schimb pentru bazinele exterioare prețul unui abonament este cuprins între 50 lei (5 intrări) şi 140 de lei (15 intrări).

Copiii sub 6 ani beneficiază de gratuitate. Aceștia vor fi însoţiţi obligatoriu de adulţi.

Tot în cadrul complexului se pot închiria biciclete. Prețul pentru copii cu vârsta până la 16 ani este de 3 lei/oră, în timp ce pentru adulți costul este de 5 lei/oră.

Zonă de confort îmbunătățită

Pentru că anul trecut nu făceau față cererilor, în actualul sezon estival nu vor mai fi probleme cu închiriatul șezlongurilor și umbreluțelor.

300 de bucăți au fost achiziționate de Primărie, din care 200 sunt șezlonguri, iar restul de 100 sunt umbreluțe.

„Anul trecut am fost deficitari în ceea ce privește numărul șezlongurilor și umbrelelor. Nu am putut face față atunci cererilor.”, explică șeful administrației locale. „Am achiziționat 200 de șezlonguri și 100 de umbreluțe noi astfel încât avem condițiile maxime necesare pentru a putea primi în condiții optime pe cei care vin la baza de agrement.”

Complexul dispune deja de alte peste 100 de șezlonguri și umbreluțe. La acestea se adaugă și baldachinele din lemn care dau o notă aparte spațiului de lângă piscine.

Programe de divertisment și surprize pentru clienții complexului

În dorința de a crește încasările prin atragerea unui număr mai mare de clienți, autoritățile locale au plănuit și câteva noutăți. Acestea vor să ca zilele frumoase de vară să fie încărcate de amintiri plăcute.

Primarul Coman susține că sunt pregătite câteva surprize pentru turiștii care vor veni la baza de agrement „Nada Florilor”.

Totul va începe odată cu vacanța de vară, atunci când tinerii vor fi așteptați zilnic la piscine.

„La debutul vacanței elevilor și studenților vom avea la baza de agrement câteva surprize. Vrem ca tot ce se întâmplă acolo să fie mai atractiv.”, ne-a declarat primarul municipiului Fălticeni. „Vom avea zile pline de distracție și programe pe măsură. Vreau ca Fălticeniul să devină încet, încet un centrul al turismului de acest gen din zona Moldovei.”

Surprizele vor fi pe măsură, urmând să fie dezvăluite pe parcurs, mai spune Cătălin Coman. Acestea ar urma să facă și mai atractivă oaza de relaxare de lângă iazul Șomuz.

Agrement pentru toate vârstele

Pentru toate vârstele și buzunarele. Aceasta se vrea deviza complexului, căutată în special de tineri.

Turiștii vor regăsi la Nada Florilor, două piscine cu tobogan pentru copii, un bazin de înot cu trambuline pentru sărituri. Terenul de sport multifucțional completează oferta bazei de agrement.

Iubitorii plimbărilor pe biciclete au la dispoziție pista pentru biciclete, însă pot foarte bine să aleagă traseul amenajat pe aleile din parcul învecinat.

Merită menționat și faptul că în apropierea complexului se află un teren de tenis de câmp pe zgură.

În clădirea bazei de agrement se află piscina cu apă încăzită, dușurile și vestiarele. Tot aici au fost amenajate sauna și sala de forță echipată cu aparatură modernă.

Încasări de 300.000 lei în vara anului trecut

Sezonul de vârf a fost unul excelent sub aspect financiar. Vara trecută din vânzarea biletelor se ridică la 300.000 lei, bani care au ajuns la bugetul local. Autoritățile locale s-au declarat mulțumite, însă anul acesta vor să aibă încasări mai mari.

Primarul Coman este optimist în ceea ce privește creșterea numărului de turiști, ținând cont că Nada Florilor este cel mai nou complex de agrement din județul Suceava, la jumătate de oră distanță de municipiul reședință de județ.

Anul trecut cei mai mulți clienți care și-au petrecut timp în oaza de relaxare de lângă iazul Șomuz au fost tineri și familii din Suceava, în proporție de peste 70%. Aproape un sfert din clienții complexului sunt din Fălticeni, Rădăuți și alte localități limitrofe.

În sezonul estival 2016 au trecut pragul complexului fălticenean numeroși tineri din Botoșani, Dorohoi, Târgu Neamț, Pașcani, dar și din Gura Humorului.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI