Complexul de agrement „Nada Florilor” s-a redeschis în presezon: Tarifele și programul sunt neschimbateLocal

Complexul de agrement „Nada Florilor” s-a redeschis în presezon: Tarifele și programul sunt neschimbate

       Accesări: 3338

Start la relaxare și distracție în aer liber. Complexul de agrement „Nada Florilor” din Fălticeni, singurul din zonă și cel mai modern din județul Suceava, s-a redeschis în presezon pentru cei care doresc să se relaxeze în aer liber. Începând de astăzi, 19 mai, pot fi accesate toate serviciile și facilitățile puse la dispoziția publicului.

Vremea s-a încălzit în luna mai, iar zilele sunt tot mai însorite și frumoase, așa că autoritățile locale vor să profite la maximum.

Turiștii, adulții cât și copiii, pot practica din nou înotul în aer liber pe toată perioada săptămânii și pot veni la plajă în zilele cu mult soare și cer senin.

Cele două piscine pentru copii, bazinul mare și bazinul acoperit au fost curățate și dezinfectate, iar zona de confort este extinsă prin creșterea numărului de șezlonguri.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pregătirile pentru sezonul estival au început în luna mai, când au fost puse la punct ultimele detalii. Curățenia, igienizarea, verficările s-au încheiat așa că iubitorii sportului nautic pot veni la înot și la plajă.

„Am deschis sezonul un pic mai devreme. Practic, începând de astăzi, 19 mai, clienții pot veni la Complexul de agrement „Nada Florilor” să se bucure de toate facilitățile pe care le punem la dispoziție. Am curățat piscinele, s-au realizat toate pregătirile tehnice și cele la nivel sanitar, au fost aranjate șezlongurile. Totul este pus la punct.”, ne-a declarat primarul Cătălin Coman. „Îi așteptăm pe fălticeneni și nu numai la baza la agrement, pentru a se relaxa și a se simți bine în timpul liber. Sperăm la cât mai multe zile calde și la un sezon și mai bun ca anul trecut.”

Program de funcționare neschimbat

Începând de sâmbătă, 19 mai, baza de agrement este deschisă integral pentru public.

Programul de funcţionare este de luni până vineri între orele 10:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 – 22:00.

Clienții au la dispoziție două piscine în aer liber, cu tobogan, pentru copii, un bazin de 350 metri pătrați și piscina acoperită. La acestea se adaugă terenul de sport multifuncțional, sala de forță și spațiul pentru saună.

Nici tarifele nu se modifică

Altă veste bună pentru clienții complexului este că prețurile practicate pe toată durata sezonului estival, dar și în cele 10 zile rămase ale lunii mai, sunt neschimbate comparativ cu anul trecut.

Tariful biletului pentru utilizarea piscinelor exterioare este 10 lei pe zi în timpul săptămânii, iar sâmbăta şi duminica este de 15 lei.

Cei care vor dori să închirieze și un şezlong vor plăti în plus 5 lei. Aceeași sumă se va achita pentru închiriatul unei umbrele, în timp ce pentru un baladachin tariful este de 10 lei.

Neschimbate rămân și prețurile abonamentelor la piscine.

Clienții care nu vor să stea prea mult la soare pot să se relaxeze la piscina acoperită. Tariful, de luni până vineri, este de 21 de lei pentru 3 ore, iar sâmbătă şi duminică tariful este de 24 de lei, preț în care este inclus şi accesul la saună.

Abonamentele pentru piscina acoperită variază între 90 lei pentru 5 intrări şi 180 de lei pentru 15 intrări, în schimb pentru bazinele exterioare prețul unui abonament este cuprins între 50 lei (5 intrări) şi 140 de lei (15 intrări).

Copiii sub 6 ani beneficiază de gratuitate. Aceștia vor fi însoţiţi obligatoriu de adulţi.

Tot în cadrul complexului se pot închiria biciclete. Prețul pentru copii cu vârsta până la 16 ani este de 3 lei/oră, în timp ce pentru adulți costul este de 5 lei/oră.

Zonă extinsă de confort

În anii din urmă, complexul de agrement era deficitar în ceea ce privește numărul pieselor pentru odihnă și accesoriile pentru piscine. Creșterea afluxului de clienți pe perioada verii a impus noi achiziții, astfel încât în actualul sezon estival nu vor mai fi probleme cu închiriatul șezlongurilor și umbreluțelor.

Turiștii au la dispoziție 450 de șezlonguri, 150 de umbreluțe și 20 de baldachine.

Baza de agrement „Nada Florilor” dispune de condițiile necesare pentru a putea primi clienții într-un climat optim.

Agrement pentru toate vârstele

Pentru toate vârstele și buzunarele. Aceasta se vrea deviza complexului, căutată în special de tineri.

Turiștii vor regăsi la Nada Florilor, două piscine cu tobogan pentru copii, un bazin de înot cu trambuline pentru sărituri. Terenul de sport multifucțional completează oferta bazei de agrement.

Iubitorii plimbărilor pe biciclete au la dispoziție pista pentru biciclete, însă pot foarte bine să aleagă traseul amenajat pe aleile din parcul învecinat.

Merită menționat și faptul că în apropierea complexului se află un teren de tenis de câmp pe zgură.

În clădirea bazei de agrement se află piscina cu apă încăzită, dușurile și vestiarele. Tot aici au fost amenajate sauna și sala de forță echipată cu aparatură modernă.

40.000 de turiști în sezonul trecut

Sezonul de vârf a fost unul excelent sub aspect financiar. Vara trecută, în zilele toride de la sfârșitul săptămânii, din vânzarea biletelor s-au obținut încasări între 13 – 15.000 de lei pe zi, bani care au ajuns la bugetul local. Autoritățile locale s-au declarat mulțumite, însă anul acesta vor încasări și mai mari.

Primarul Coman este optimist în ceea ce privește creșterea numărului de turiști, ținând cont că Nada Florilor este cel mai modern complex de agrement din județul Suceava, la jumătate de oră distanță de municipiul reședință de județ.

Anul trecut cei mai mulți clienți care și-au petrecut timpul în oaza de relaxare de lângă iazul Șomuz au fost tinerii și familiile din Suceava, în proporție de 70%. Aproape un sfert dintre clienții complexului sunt din Fălticeni, Rădăuți, Botoșani, Târgu Neamț, Pașcani, dar și din Gura Humorului.

Tot anul trecut s-a consemnat și un aflux record de clienți. 40.000 de turiști au accesat serviciile Complexului de agrement „Nada Florilor” în cele trei luni ale sezonului estival din 2017.

Un nou tip de abonament

Ca o noutate, de la începutul acestui an sunt disponibile primele abonamente pentru clienții operatorii economici.

Acestea sunt disponibile din ianuarie 2018 și sunt adresate firmelor care achiziționează mai mult de 30 de tichete de abonamente simultan.

Primul tip de abonament cu 4 intrări pe lună, de persoană, în valoare de 60 de lei, de persoană, în timp ce al doilea tip de abonament cu 8 intrări pe lună, care va costa 100 de lei, de persoană.

Clientul privat va suporta integral tariful stabilit, iar un abonament de firmă poate include și peste 50 de persoane.

Prețul include intrări atât la piscina cu apă încălzită, la saună cât și la sala de forță.

Operatorii economici vor stabili de comun acord cu Primăria Fălticeni orele și zilele de agrement pe fiecare abonament.

ȘTIRI