Competițiile fotbalistice organizate de FRF și LPF au fost amânate. Meciurile din Liga a IV-a se dispută potrivit programării inițialeSport

Competițiile fotbalistice organizate de FRF și LPF au fost amânate. Meciurile din Liga a IV-a se dispută potrivit programării inițiale

       Accesări: 255

Toate meciurile din competițiile organizate de Federația Română de Fotbal în acest final de săptămână, din Liga 2, Liga 3, Liga Elitelor, Campionatele Naționale de Juniori, partide de futsal și fotbal feminin, vor fi amânate.

În această situație, partida de fotbal feminin dintre Armonia Fălticeni și Măgura Bacău, contând pentru Liga 1, etapa a 17-a, a fost amânată. Meciul trebuia să se dispute duminică, 8 mai.  Decizie similară și în cazul duelului sucevean dintre Bucovina Pojorâta și Rapid CFR Suceava (Liga a II-a).

„Cheltuielile de deplasare și cazare ale echipelor ce urmau să dispute în această etapă partide în deplasare vor fi achitate de Federația Română de Fotbal”, se arată într-un comunicat al FRF.

Finala Cupei României 2015/2016, programată pe 10 mai 2016, se amână și va fi disputată la o dată ulterioară, ce va fi fixată împreună cu reprezentanții cluburilor finaliste.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Și Liga Profesionistă de Fotbal a decis astăzi, în urma unei ședințe de urgență, să amâne restul meciurilor din etapa a 10-a, Liga 1 (play-off și play-out).

Se va juca fotbal în ligile județene

Președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, a declarat pentru Cronica de Fălticeni că nu se pune problema amânării partideor din competițiile organizate în județ.

AFJ-urile nu au dispoziții în acest sens de la forurile superioare. În plus, competițiile au fost întrerupte în perioada sărbătorilor pascale, și nu mai suportă alte amânări date fiind și problemele pe care cluburile le au în organizarea partidelor în cursul săptămânii.

Toate partidele organizate sub egida AJF Suceava vor debuta cu momente de reculegere iar jucătorii vor purta banderole negre. Decizii similare au fost luate și de alte AJF-uri din țară.

La doar 26 de ani, în timpul partidei de Liga I dintre Dinamo București și Viitorul Constanța (vineri, 6 mai 2016), fotbalistul Patrick Ekeng s-a prăbușit pe teren. Medicii au constatat, ulterior, decesul jucătorului.

ȘTIRI