Competiții sportive la Zilele FălticeniuluiSport

Competiții sportive la Zilele Fălticeniului

       Accesări: 254

Zilele Municipiului Fălticeni au avut și în acest an o secțiune sportivă foarte bogată în evenimente.

Sâmbătă și duminică au fost programate partide de fotbal (fotbal feminin și old boys), tenis de masă, tenis de câmp și tradiționalul concurs de pescuit rezervat instituțiilor publice.

Peste 40 de copii au participat la turneul de tenis de câmp

Tenisul de câmp, sportul care în ultimii doi ani a atras foarte mulți copii din Fălticeni, a fost una din atracțiile sportive la zilele orașului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În ciuda călurii, cei mici au fost prezenți în număr mare pe terenurile de sport din incinta Colegiului “Vasile Lovinescu”, puse gratuit la dispoziția secției de tenis ACS Nada Florilor de administratorul acestora. Toți participanții au primit diplome, medalii și cadouri din partea organizatorilor și a sponsorilor.

Cei 43 de copii înscriși la turneu au concurat la trei categorii, cu următorii câștigători:

Nivel Verde: 1. David Onisei / 2. Ilinca Anton / 3. Matei Lungu

Nivel Roșu: 1. Ștefan Fîntînaru / 2. Darius Avrămia / 3. David Suditu

Debutanți: Avian Buhlea / 2. Ariana B. / 3 Elisa Holotă

Primăria a câștigat a treia ediție a concursului de pescuit

Pe iazul Șomuz, cu sprijinul Pescoliv, a fost organizată a treia ediție a concursului de pescuit. De la ora 5 a dimineții, 23 de echipe (câte trei membri) reprezentând instituțiile publice locale, partidele politice și instituții județene, s-au instalat pe malul iazului Șomuz în speranța că vor fi pe podium la final.

După 5 ore, în care captura totală a depășit 60 de kilograme de pește, șansa a surâs Primăriei Fălticeni, cu o captură de peste 11 kilograme de pește. Podiumul a fost completat de PPDD – 5,4 kilograme și Consiliul Județean Suceava – 2,3 kilograme. Cel mai mare pește, de 800 de grame, a fost prins de echipa Poliției Locale.

Galerie foto – video:


Circuitul AMATUR a programat un concurs de categoria B

Numărul mare al sportivilor înscriși la turneul de tenis de masă Cupa Muncipiului Fălticeni, ediția a VIII-a, peste 120 de persoane, din judetele Botoșani, Suceava, Neamț, Bacău, și municipiul București, a determinat schimbarea locației inițiale de desfășurare a turneului, (de la Sala “Udișteanu”, la sălile de sport ale colegiilor Nicu Gane și Mihai Băcescu).

Rezultate:

Începători: 1.Vizitiu Iuian – Preutești / 2.Ujeniuc Dan – Suceava / 3-4.Blanariu Dionisie-Băișești și Balaita Mihai – Bacău.

Avansați: 1.Volostiuc Marius- Suceava/ 2. Macari Ion – Iași/ 3-4 Cocinschi Emanuel -V.Dornei și Văculișteanu Ionuț -Suceava.

Open: 1.Nemaciuc Mihai – component ACS Șomuz Fălticeni /  2 Aga Alexandru –Botoșani/  3 Moșneagu Marius -ACS Șomuz si Alexiu Andrei – Fălticeni.

Galerie foto – video:

Campioana Moldovei s-a pregătit cu Armonia Fălticeni pentru Cupa UEFA

Noroc Nimoreni, echipa campioană a Republicii Moldova la fotbal feminin a participat la sfârșitul săptămânii la “Cupa Armoniei”, competiție aflată la a treia ediție, organizată de Primăria Fălticeni și Clubul Sportiv Armonia Fălticeni.

Armonia și Noroc au disputat două partide pe Stadionul “Tineretului”. În primul meci, care a figurat în programul Zilele Municipiului Fălticeni, moldovencele s-au impus cu 2-0. A doua întâlnire a avut loc duminică și s-a încheiat cu o nouă victorie a Nimoreniului, scor 3-1.

În timp ce Armonia se află încă în vacanță, campioanele Moldovei pregătesc debutul în grupele Cupei UEFA (începând din luna august), urmând să întâlnească campioanelele din Serbia (Subotica), Portugalia (Benfica) și Croația (Osijek).


Turneu old-boys pe sinteticul de la Nicu Gane

Terenul sintetic de la Colegiul Național “Nicu Gane” a găzduit o nouă întâlnire a fotbaliștilor fălticeneni, old-boys.

Au răspuns invitației foști jucători ai Forestei Fălticeni, jucători de fotbal aflați în activitate: antrenorii Cornel Anton și Constantin Jamaischi, Mihai Boariu, Apupăzoaei, Eduard Lichtenstein, Amarildo Licthenstein, Costică Lozniceriu, Cristi Antoniu, Alexandru Săndel, Paul Suceveanu, Lăcătuș, Corbu, Pavăl, Moldovan, Dănilă, Radu Anania, Vărvăroi, Vladimir Prisacă, Cosmin Alexandru.

ȘTIRI