Compania Dorna Medical este recompensată două distincții remarcabile la Gala Excelenței în Afaceri 2018Local

Compania Dorna Medical este recompensată două distincții remarcabile la Gala Excelenței în Afaceri 2018

       Accesări: 582

Performanțele în afaceri nu rămân nerăsplătite. Pe lângă satisfacțiile personale, în agenda realizărilor se adaugă și premiile care sunt recunoașterea succesului atins în sute sau poate mii de ore de muncă. După un an cu rezultate excelente, compania Dorna Medical a primit două distincții remarcabile la Gala Excelenței în Afaceri 2018.

Evenimentul, organizat de Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, a adus în prim plan firmele de top din județul Suceava,

Dorna Medical a fost recompensată cu o diplomă de excelență pentru cei 20 de ani de activitate, o distincție care ne onorează și care ne diferențiază de concurență la nivel național.

Trofeul onorific a fost așezat la loc de cinste în Policlinica Dorna Medical din Vatra Dornei, alături de alte zeci de premii obținute de-a lungul anilor de către companie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În plus, Dorna Medical SRL a obținut și Locul I în Topul Firmelor din județul Suceava, un premiu devenit deja o tradiție pentru compania noastră.

Gala Excelenței în Afaceri 2018 a avut loc la începutul lunii noiembrie 2018.

Evenimentul s-a desfășurat în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la Hotel Mandachi din Suceava, în prezența autorităților locale, județene, reprezentanți ai Guvernului în teritoriu și din mediul de afaceri din județ.

Dorna Medical a fost reprezentată la eveniment de managerii dr. Rodica Boca și Roman Boca, iar premiile au fost acordate de Nicolae Troașe, președintele Camerei de Comerț și Industrie Suceava.

„Toate aceste reușite li se datorează colegilor din Dorna Medical.”, subliniază Roman Boca, manager Dorna Medical. „Împreună au reușit să obțină această recunoaștere a succesului. Le mulțumim și vă mulțumim tuturor!”

Pentru comunitatea de afaceri din județul Suceava, în special, și pentru cea din România, în general, acest eveniment a devenit unul de referință, constituind cartea de vizită a succesului şi a performanței în afaceri.

Indicatorii utilizaţi pentru clasificarea firmelor au fost: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și eficienţa utilizării capitalului angajat.

ȘTIRI