Compania Destine și-a desemnat cei mai buni asiguratori: Printre premianți se află și un fălticeneanEveniment

Compania Destine și-a desemnat cei mai buni asiguratori: Printre premianți se află și un fălticenean

       Accesări: 564

O seară încărcată de premii. Așa a fost Gala Destine de la Suceava ce i-a reunit pe cei mai buni dintre cei mai buni asiguratori ai companiei românești. Ediția cu numărul patru s-a bucurat de atenția unui număr record de participanți.

În cadrul evenimentului au fost premiați asiguratorii cu rezultate deosebite în anul 2014, aici fiind amintită evoluția filialei Suceava care s-a menținut pe locul 1 în topul societăților de brokeraj.

”Deși în piața asigurărilor, la nivel național, a existat o scădere a primelor intermediate în anul 2014, de aproximativ 5%, Destine Broker a avut o creștere de peste 25%”, a explicat Ștefan Puntea, directorul filialei Destine Suceava. ”Clienții au realizat importanța colaborării cu brokerii de asigurare și, pentru prima oara, în ponderea primelor intermediate de aceștia s-a depășit jumătate din totalul pieței de asigurări. Rezultatele deosebite obținute în decursul anului de către echipa Destine Suceava se datorează într-o mare măsura stilului de lucru susținut, prin întâlniri periodice cu coordonatorii de echipe, cursuri de inițiere și instruire, de pregătire profesională la care participă și reprezentanți ai societăților de asigurări.”

Printre premianții galei se numără și fălticeneanul Claudiu Puha. El s-a evidențiat pe nivelul 3 broker, clasându-se între primii patru asiguratori din județul Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cea mai râvnită categorie de premiere a fost ”Brokerul Anului”. Locul 1 a fost obținut de Răzvan Tiron care și în trecut s-a remarcat prin rezultate deosebite. Pe podiumul galei Destine Broker Suceava au urcat alți patru asiguratori ale căror performanțe au fost atestate prin trofee și diplome.

În cadrul galei s-au lansat două concursuri ce au avut ca premiu o excursie de cinci zile la Paris, la care s-au calificat zece persoane și un altul care are ca premiu o excursie la Roma.

La eveniment au participat deopotrivă reprezentanți ai asiguratorilor din județ cât și clienți importanți.

Astăzi, 28 februarie, la Cluj-Napoca s-a derulat Gala Națională Destine, premiul ”Brokerul Anului 2014 în România” revenind pentru a treia oară consecutiv suceveanului Ștefan Puntea.

ȘTIRI