Compania Alevia i-a premiat la final de an școlar pe elevii silitori și pe profesorii Școlii  „Mihail Sadoveanu”Local

Compania Alevia i-a premiat la final de an școlar pe elevii silitori și pe profesorii Școlii „Mihail Sadoveanu”

       Accesări: 1851

Susține performanța în educație și mișcarea ca factor de sănătate. Compania Alevia, producător de ceaiuri și suplimente nutritive, i-a premiat și anul acesta pe cei mai silitori elevi ai unei școli din Fălticeni. Inițiativa, ce vine în contextul dorinței de implicare și sprijin a comunității locale, aparține acționarului şi directorul general, medicul Florin Mitocaru.

La fel ca și anul trecut, elevii cu cele mai mari medii generale, la final de an școlar, au primit premii constând în pachete cu suplimente nutritive.

25 de școlari cu rezultate deosebite la învățătură, din ciclul gimnazial, au beneficiat de aceste daruri pline de sănătate.

Alți șase elevi, din clasele V-VII, au fost distinși cu premii speciale pentru perseverență și cu câte o bicicletă Mountain Bike Rockrider 300.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Nu doar elevii, ci și profesorii au fost premiați de Alevia.

40 de cadre didactice au primit pachete cu produse naturiste marca Alevia și „Cartea Bucuriei”, care evocă experiențele maeștrilor spirituali ai epocii noastre, Desmond Tutu și Dalai Lama.

Alevia, producătorul de suplimente alimentare şi ceaiuri, firmă cu capital privat integral românesc, se află printre primii trei cei mai mari angajatori din mediul privat, la nivelul municipiului Fălticeni.

Anul acesta compania a împlinit 25 de ani de activitate.

Prin programul de responsabilitate socială, Alevia oferă suplimente alimentare către centrele de bătrâni și copii din Fălticeni.

ȘTIRI