Comisarul șef Remus Ceparu preia din luna februarie comanda Poliției Municipiului FălticeniActualitate

Comisarul șef Remus Ceparu preia din luna februarie comanda Poliției Municipiului Fălticeni

       Accesări: 242

O nouă schimbare la vârful Poliției Municipiului Fălticeni. De la jumătatea lunii februarie la comanda instituției se află comisarul șef Remus Ceparu. Împuternicit pe această funcție, de către IPJ Suceava, el va asigura interimatul pentru o jumătate de an.

Ofițerul îl precede pe comisarul șef Dumitru Monor, mandatat în 2014 să preia, pentru 6 luni, șefia Poliției Municipiului Fălticeni. El își continuă activitatea ca adjunct al șefului Poliției Municipiului Fălticeni, funcție pe care a deținut-o anterior, pe vremea ex-comandantului Ioan Nichitoi.

În vârstă de 39 de ani, Remus Ceparu, fălticenean get-beget, căsătorit și tatăl a doi copii, spune că își dorește să ofere cetățenilor liniște și siguranță.

”Îmi doresc să asigur un climat de liniște, ordine și siguranță publică, adecvat și necesar, locuitorilor municipiului Fălticeni”, a declarat Remus Ceparu pentru cotidianul Cronica de Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Absolvent al Academiei de Poliție, promoția 1999, comisarul șef Ceparu și-a început cariera de polițist, acum 16 ani, la Iași.

Din anul 2001 se află în structura Poliției din Fălticeni unde lucrează timp de 5 ani la cercetare penală. Prima funcție de conducere o deține între 2007-2010, când este numit şef al Biroului de Poliţie Rurală. Ulterior este numit șef al Secției 1 Poliție Rurală Bogdănești, transformată apoi în Secţia 1 Vadu Moldovei.

Remus Ceparu este cel de-al doilea ofițer din Fălticeni care, în ultimii 15 ani, ajunge la conducerea Poliției Municipale.

Un alt fălticenean care s-a aflat la vârful acestei instituții a fost comisarul șef Eugen Rotaru. El a activat pe funcția de conducere între anii 2005 și 2009.

ȘTIRI