Comisarul șef Dumitru Monor preia conducerea Poliției Municipale FălticeniActualitate

Comisarul șef Dumitru Monor preia conducerea Poliției Municipale Fălticeni

       Accesări: 65

politia-falticeni

Se întoarce la comanda unității. Comisarul șef Dumitru Monor își continuă activitatea fiind însărcinat să conducă Poliția Municipală Fălticeni. Ofițerul sucevean preia toate prerogativele, conform fișei postului, după 6 luni în care atribuțiile i-au fost acordate comisarului șef Remus Ceparu.

Acesta din urmă fusese delegat de IPJ Suceava să asigure conducerea instituției până la data de 9 august.

După expirarea împuternicirii, Remus Ceparu s-a retras de la vârful unității fălticenene,

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Ofițerul fălticenean de 39 de ani a preferat să se întoarcă în structura Poliției Rurale, dar tot pe o funcție de conducere. Începând de ieri, 10 august, el activează ca șef al Secţiei 1 Vadu Moldovei, de unde plecase în urmă cu jumătate de an.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, comisarul șef Remus Ceparu nu și-a mai exprimat dorința de a continua pe funcția de șef al Poliției Municipale Fălticeni.

În aceeași perioadă, 9 februarie și 9 august 2015, comisarul șef Dumitru Monor a fost adjunct al șefului Poliției Municipiului Fălticeni, funcție pe care a deținut-o și în anul 2014.

El preia toate atribuțiile ce revin funcției de conducere, până când se va organiza un concurs pentru desemnarea unui șef sau până când IPJ Suceava va împuternici un alt ofițer la comanda Poliției Municipiului Fălticeni.

Rudy Hödl

ȘTIRI