Comercializarea materialelor pirotehnice în vizorul autorităţilorActualitate

Comercializarea materialelor pirotehnice în vizorul autorităţilor

       Accesări: 49

În perioada decembrie 2014 – ianuarie 2015, poliţiştii suceveni desfăşoară mai multe acţiuni pe linia respectării legislaţiei în privinţa utilizării şi deţinerii de materiale pirotehnice, precum şi cu privire la legalitatea desfăşurării actelor de comerţ cu astfel de produse în contextul activităţilor economice specifice legate de perioada Sărbătorilor de iarnă.

Marţi, cu ocazia unui control la un spaţiu de depozitare din municipiul Suceava, avizat de Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava pentru deţinerea  de articole pirotehnice din categoria I, au fost confiscate baterii şi seturi de rachete, şi petarde din categoriile II şi III, în valoare de 5.900 de lei.  În cauză s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii reamintesc faptul că persoanele careproduc, deţin, transferă sau comercializează articole pirotehnice precum si persoanele care folosesc obiecte pirotehnice pentru scopuri tehnice au obligaţia de a obţine autorizaţia din partea inspectoratului teritorial de muncă şi de la inspectoratul judeţean de poliţie pe raza cărora îşi desfăşoară activitatea.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI