Comedia „America, venim!” aterizează la Fălticeni!Eveniment

Comedia „America, venim!” aterizează la Fălticeni!

       Accesări: 140

Așteptata comedie America, venim!, în regia lui Răzvan Săvescu, va ajunge în Fălticeni, la începutul săptămânii viitoare, marţi 30 septembrie şi miercuri, 1 octombrie.

Filmul a avut premiera pe data de 19 septembrie şi este prezentat în 30 de orașe în săptămâna de premieră. Distribuitorii filmului – Transilvania Film și Ro Image – desfășoară deja o campanie de promovare importantă și pregătesc surprize și locuitorilor din orașe fără un cinematograf funcțional. Începând chiar din săptămâna de premieră a filmului și până la începutul lunii noiembrie va fi organizată o caravană ce va aduce filmul în orașe precum Agnita, Bistrița, Fălticeni, Gherla, Horezu, Mioveni, Suceava, Zalău, etc.
America, venim! pune accentul pe întâmplările pline de umor şi neprevăzut prin care trece trupa unui teatru de provincie, ai cărei actori se află pentru prima dată la New York. Exuberanţa şi lipsa lor totală de experienţă, precum și lipsa noțiunilor de limbă engleză îi fac să parcurgă o serie de întâmplări şi aventuri comice, multe dintre ele inspirate din realitate. Comedia este savuroasă, plină de situaţii amuzante şi inedite, și este completată perfect de actorii din distribuție, nume mari și reprezentative pentru filmul românesc.

În rolurile principale spectatorii îi vor recunoaște pe Mihai Călin (Train de Vie, Eu sunt Adam, Second Hand), Adrian Văncică, Gheorghe Ifrim, cunoscuți publicului pentru rolurile din serialul de televiziune de succes Las Fierbinți, Ion Sapdaru, Tania Popa, Ioana Blaj, Alexandru Bindea, Oana Ioachim.

Un alt punct de interes îl constituie participarea specială a celebrei actrițe de origine croată, Mira Furlan, stabilită în prezent în Los Angeles. Actrița a avut roluri principale în peste 25 de producții cinematografice semnificative, printre care menționăm filmele din seria Babylon 5, precum şiTata în călătorie de serviciu | When Father Was Away on Business în regia lui Emir Kusturica, film care a obținut în anul 1985 premiul Palme d’Or și a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru cel mai bun film străin.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 Programul proiecţiilor la Centrul Cultural „G.V. Birlic” (Casa de cultură):

Marţi, 30 septembrie, ora 18.00;

Miercuri, 1 octombrie, de la orele 14.00 şi 18.00;

Preţul unui bilet este de 5 lei. Biletele pot fi achiziţionate la Centrul Cultural „G.V. Birlic”.

ȘTIRI