Comandantul SMSJ Fălticeni trece în rezervă. Colonelul Ionel Postelnicu va asigura interimatul la conducerea instituțieiLocal

Comandantul SMSJ Fălticeni trece în rezervă. Colonelul Ionel Postelnicu va asigura interimatul la conducerea instituției

       Accesări: 2693

Momente emoționante la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni.

Astăzi, a avut loc astăzi, 24 noiembrie 2016, activitatea de predare a funcției de comandant, ca urmare a trecerii în rezervă cu drept de pensie a colonelului Marian Mircea Liviu. Acesta şi-a luat rămas bun de la colectivul pe care l-a comandat în ultimii 4 ani şi din care a făcut parte din 1990 şi până în prezent.

Activitatea de predare a funcţiei a fost coordonată de către adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei, general de brigadă Gearîp Petrică, care a ţinut să-i mulţumească pentru cei 30 de ani de activitate în uniformă şi pentru realizările care au dus la promovarea şi afirmarea Şcolii Militare din Fălticeni.

De asemenea, colegii de-o viaţă au ţinut să-i adreseze câteva cuvinte de rămas bun şi i-au oferit diplome de excelenţă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Atribuţiile comandantului şcolii au fost preluate de către locţiitor, colonel Postelnicu Ionel, până în momentul ocupării funcţiei prin concurs.

 

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI