Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni a obţinut mențiune la Târgul  Internațional al Firmelor de ExerciţiuEducație

Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni a obţinut mențiune la Târgul Internațional al Firmelor de Exerciţiu

       Accesări: 1058

În perioada 11-13 mai 2016, două firme de exerciţiu, ECO-MURE S.R.L. și ART PEISAJ S.R.L., coordonate de profesor Bocanci Florența, au participat la Târgul Internațional al Firmelor de Exerciţiu de la București, organizat de Colegiul Economic „Costin C. Kirițescu”.

Evenimentul a avut loc la Palatul Parlamentului, în Sala Unirii, cu participarea a 150 de firme de exerciţiu din țară și străinătate, pe șase secțiuni. Firma de exerciţiu ART PEISAJ  a obținut menţiune la categoria „Cel mai bun spot”.

Echipa F.E. ECO MURE S.R.L. a fost formată din elevii clasei a XI-a S.A. – Constantineasa Vasilica, Rusu Alexandra, Maftei Andreea, Agapie Adriana, Savin Simona,Cornea Larisa, Apostolescu Bianca, însoțiți de profesor Mureșan Florentina , iar echipa F.E. ART PEISAJ S.R.L. a fost reprezentată de elevii clasei a XII-a S.A. – Colban Mădălin, Cora Oana, Ilisei Adrian, Apetrei Vlad, Ciotină Ionela, Păscuțoi Flavia, Stoica Magdalena, Olariu Rebeca.

„Sperăm ca experiența acumulată în urma participării la o asemenea competiție să-și pună amprenta pe activitatea viitoare a firmelor de exercițiu de la colegiul nostru”, ne-a declarat prof. Bocanci Florența.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Studiul antreprenoriatului la Colegiul „Vasile Lovinescu” –Fălticeni s-a dovedit un mare succes prin rezultatele firmelor de exercițiu la competițiile din acest an școlar (Târgul Regional de la Pașcani și Târgul Național de la Suceava, unde F.E. ART PEISAJ S.R.L. a obținut un Premiu II  și un Premiu III).

ȘTIRI