Colegiul „Vasile Lovinescu” a fost la un pas de finala naţională a Cupei Coca ColaSport

Colegiul „Vasile Lovinescu” a fost la un pas de finala naţională a Cupei Coca Cola

       Accesări: 247

La sfârşitul săptămânii trecute, 2-3 mai 2015, Sala Polivalentă din Focşani a găzduit faza regională a Cupei Coca Cola la fotbal, fete şi băieţi.

Judeţul Suceava a avut două echipe calificate în această fază a competiţiei: Colegiul “Vasile Lovinescu” din Fălticeni, la fete, şi Liceul cu Program Sportiv Suceava, la băieţi.

Ambele echipe au avut o evoluţie foarte bună şi au jucat finalele.Doar băieţii de la LPS Suceava au reuşit performanţa de a se califica în finala naţională de la Bucureşti. În finală, LPS Suceava a învins cu 4-0 echipa LPS Bacău. De menţionat că din echipa suceaveană au făcut parte şi doi componenţi ai echipei Şomuz Fălticeni: Vişinar şi Antonesei.

Având în lot multe jucătoare ale Armoniei Fălticeni, echipa Colegiului “Vasile Lovinescu” din Fălticeni a obţinut două victorii în faza grupelor, fără gol primit (2-0 cu C.T. “Gheorghe Asachi” Iaşi şi 6-0 cu L.T. “Emil Botta” Adjud). În finală, fălticenencele pregătite de Vasile Amariei au fost învinse cu 3-1 de Colegiul Tehnic “Banja Janos” din Odorheiul Secuiesc.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI