Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni este finalist al concursului național „Erasmus+30 în Şcoli”Educație

Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni este finalist al concursului național „Erasmus+30 în Şcoli”

       Accesări: 477

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) a anunțat lista școlilor nominalizate pentru premiile competiției naționale „Erasmus+30 în Şcoli”.

Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni este în primele opt școli dintre participante, la nivel național, singura școală din județul Suceava, ne-a informat profesoara Magda Grigoraș.

Competiția a fost lansată de ANPCDEFP și s-a adresat școlilor care, începând cu 1998 și până în prezent, au derulat cel puțin 10 proiecte instituționale (Comenius, Leonardo da Vinci, Grundtvig, Erasmus+) în postura de coordonator sau partener.

Prin această competiție este marcată împlinirea celor 30 de ani de programe educaționale de succes la nivelul Uniunii Europene,  20 de ani de când aceste programe se derulează și în România, precum și 10 ani de când România este membră a Uniunii Europene.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Școlile nominalizate, din Vaslui, Constanța, Târgoviște, București, Fălticeni, Cavnic și Cluj-Napoca, vor fi premiate în cadrul unui eveniment care va fi organizat la Palatul Parlamentului  în data de 15 iunie 2017.

ȘTIRI