Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” a fost premiat de Ministerul EducaţieiActualitate

Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” a fost premiat de Ministerul Educaţiei

       Accesări: 57

Ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, a premiat miercuri, 11 iunie, primele 10 școli care au câștigat cea de-a treia competiție dedicată activităților extrașcolare „O activitate de succes în Săptămâna altfel: Șă știi mai multe, să fii mai bun!”. Distincția a fost înmânată de ministru elevilor participanți în proiecte.

Între proiectele premiate se numără şi un proiect al Colegiului Tehnic “Mihai Băcescu” din Fălticeni.

Competiția a presupus realizarea de proiecte bazate pe activitățile organizate în cadrul programului „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Acestea au fost structurate pe zece domenii educaționale: cultural, artistic, tehnic, științific, sportiv, educație pentru cetățenie democratică și promovarea valorilor umanitare, educație pentru sănătate și stil de viață sănătos, educație ecologică și de protecție a mediului, abilități de viață, consiliere și orientare.

Potrivit comunicatului de presă transmis de Ministerul Educaţiei, Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” din Fălticeni a fost premiat la Domeniul tehnic — Împreună facem Școala Altfel! “Proiectul s-a remarcat prin modalitatea de susținere a lucrărilor pe teme de sănătate, artă și cultură, știinţele pământului și ecologie, istorie și geografie, știinţe aplicate sub forma unor conferințe virtuale, organizate prin sistemul WebExMeetings și gestionat, la nivel local, de coordonatorul proiectului”, se arată în comunicat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI