Cod portocaliu: Canicula s-a instalat şi în judeţul SuceavaActualitate

Cod portocaliu: Canicula s-a instalat şi în judeţul Suceava

       Accesări: 47

canicula-falticeniAdministraţia Naţională de Meteorologie a actualizat astăzi atenţionările meteorologice care vizează o nouă perioadă caniculară, inclusiv în judeţul Suceava.

COD GALBEN

 Marţi, 1 septembrie, vremea se va menţine caniculară în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi maxime ce vor atinge pe arii extinse 35…37 de grade, iarindicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.


COD PORTOCALIU

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În Maramureş, Crişana, Banat, cea mai mare parte a Moldovei, vestul Transilvaniei şi al Olteniei vor fi temperaturi maxime de 37…38 de grade, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

 Miercuri, 2 septembrie, vremea va fi în continuare caniculară în majoritatea regiunilor ţării şi se vor înregistra temperaturi maxime de 35…36 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi va depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi, la câmpie şi la podiş.

În judeţele Botoşani, Iaşi, Vaslui, Suceava, Neamţ, Bacău, Alba, Hunedoara, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Dolj, disconfortul termic se va menţine deosebit de accentuat, iar temperaturile maxime vor atinge 37…38 de grade.

ȘTIRI