CN Nicu Gane Fălticeni merge la Galați cu șanse minime de calificare la turneul final al Cupei RomânieiSport

CN Nicu Gane Fălticeni merge la Galați cu șanse minime de calificare la turneul final al Cupei României

       Accesări: 387

La mijlocul acestei săptămâni, CN „Nicu Gane” Fălticeni a întâlnit, pe teren propriu, echipa CS United Galați, într-un meci care a contat pentru prima manșă a optimilor Cupei României – Futsal Under 19.

În prima repriză fălticenenii au ratat numeroase ocazii de gol, inclusiv trei lovituri de pedeapsă, iar oaspeții au avut avantaj de 1 gol.

Diferența a crescut în repriza secundă, până la 5 goluri. Pe final, fălticenenii au reușit să marcheze de 3 ori, iar CN Nicu Gane păstrează șanse minime de calificare în returul programat pe data de 17 feruarie 2019.

Pentru echipa pregătită de Marcel Irimie au marcat Tiberiu Piciu și Sergiu Sava (2 goluri).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

CN Nicu Gane: Blanariu Sergiu, Andrei Giuliano – Pintilei Andrei, Pintilei Petrică, Piciu Tiberiu, Croitoru Paul, Sava Sergiu, Simion Flavius, Simion Stefan, Mardari Mihai, Botezatu Codruț, Dascălu Ionuț, Nistor Emanuel, Chiriac Florin, Ciursa Alexandru.

„Primul joc din acest sezon ne-a adus în față cel mai puternic adversar pe care îl puteam întâlni în această fază.

Chiar dacă am pierdut acest joc, baieții noștri s-au mobilizat și au arătat o determinare care îmi dă speranțe că în acest retur de campionat vom face o figură frumoasă.

Doar lipsa de inspiratie la finalizare a făcut să nu căștigăm. Ne așteaptă un meci foarte greu la Galați, însă am convingerea că vom reuși să facem un joc bun și acolo, jucându-ne șansa până la capăt.

Felicit băieții pentru modul cum s-au luptat și au încercat până în ultima secundă să obțină un rezultat bun. Le mulțumesc și tuturor celor care ne-au susținut. Mă bucur pentru faptul că avem din ce în ce mai mulți suținători la meciuri și sper ca prin evoluțiile viitoare să îi determinăm să fie alături de noi în continuare”, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

Rezultatele primei manșe:

Jan 28 Liceul Tehnologic Auto Craiova 3 – 14 CSM Targu Mures
Feb 2 Informatica Timisoara 6 – 6 Viitorul Baleasa
Feb 2 West Deva 7 – 5 Forta Oltenia Craiova
Feb 6 CN Nicu Gane Fălticeni 3 – 5 CS United Galaţi
Feb 8 Futsal Klub Odorheiu Secuiesc 10 – 3 CFF Clujana Cluj-Napoca
Feb 9 Bukovina Vicov 6 – 4 Korondy Junior 2017 Corund
Feb 10 Viitorul 2010 Buzau 9 – 6 C.S. KSE Targu Secuiesc
Feb 12 Futsal Ceahlaul Piatra Neamt   –   Olimpia Râmnicu Sărat

ȘTIRI