CN “Nicu Gane” Fălticeni eliminată din Cupa României la Futsal U19Sport

CN “Nicu Gane” Fălticeni eliminată din Cupa României la Futsal U19

       Accesări: 301

Drumul echipei CN “Nicu Gane” Fălticeni spre fazele superioare al Cupei României la Futsal – Under 19 s-a oprit la Galați.

Sâmbătă, 16 februarie 2019, s-a disputat returul confruntării dintre CS United Galați și CN “Nicu Gane” Fălticeni, contând pentru optimile de finală, având ca miză accederea la turneul final.

După ce au pierdut la Fălticeni (scor 3-5), echipa pregătită de profesorul Marcel Irimie nu a putut să întoarcă soarta calificătii, în fața uneia dintre cele mai bune echipe ale sezonului în competițiile interne. Gălățenii s-au impus și în retur, cu scorul de 5-1. Golul fălticenenilor a fost marcat, în repriza secundă, de Sergiu Sava.

Așa cum s-a întâmplat și anul trecut, ne-am oprit la un pas de turneul final. Deși am întâlnit o echipă mult mai experimentată, am reușit în această dublă manșă să avem momente bune de joc însă precipitarea și lipsa de concentrare au facut să părăsim competiția.

Trebuie să învățăm din aceste jocuri și să reușim în returul campionatului să urcăm în clasament.

Cel mai îmbucurător fapt este că vin din urmă copii foarte talentați care, sper eu, să se integreze în echipă și să se adapteze la cerințele jocului de futsal, ne-a declarat antrenorul Marcel Irimie.

Din lotul care a făcut deplasarea la Galați au făcut parte următorii sportivi: Blanariu Sergiu, Gagiu Ionuț, Sava Sergiu, Mardari Mihai, Pintilei Petrică, Pintilei Andrei, Piciu Tiberiu, Chiriac Florin, Ciursa Alexandru, Simion Ștefan, Nistor Emanuel.

Pentru echipa din Fălticeni urmează returul campionatului. Prima etapă este programată pe data de 10 martie 2019.

CN “Nicu Gane” se va deplasa la Piatra Neamț, pentru confruntarea cu Futsal Ceahlăul, singura echipă învinsă de fălticeneni în prima parte a sezonului.

Credit foto: Sorin Pană

ȘTIRI