Clubul Nada Florilor prezent  în două turnee de tenis la BacăuSport

Clubul Nada Florilor prezent în două turnee de tenis la Bacău

       Accesări: 126

La sfârşitul săptămânii trecute, secţia de tenis de câmp a Clubului Sportiv „Nada Florilor” din Fălticeni a fost prezentă la două competiţii organizate la Bacău, sub egida Federaţiei Române de Tenis.

În circuitul Tenis 10, destinat copiilor cu vârsta până în 10 ani, copiii pregătiţi de instructorul Marcel Dascălu au obţinut locul 1 (nivel portocaliu) prin suceveanul Răzvan Maciuc. La acelaşi nivel, Ilinca Anton s-a clasat pe locul 4. O clasare pe locul 3, în grupe, a obţinut şi Ştefan Fîntînaru (nivel roşu). La turneul au participat peste 30 de copii din zona Moldovei: 25 de copii la nivel roşu şi 13 la nivel portocaliu.

Tot la Bacău, în Turneul „Pacific”, organizat de Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Bacău, Shara Guşă a debutat în competiţiile rezervate copiilor mai mari de 10 ani, cu o clasare pe locul 4.

În acelaşi turneu, la categoria 14 ani, au fost prezenţi alţi doi fălticeneni, Ioan Mărincuţa şi Vasile Filip, care au concurat pentru CS Select Suceava.  Mărincuţa, cap de serie numărul 1, a fost eliminat în sferturile de finală, iar Filip a ieşit din competiţie în turul al doilea.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La sfârşitul acestei săptămâni, sâmbătă, 9 mai,  ACS Nada Florilor organizează al cincilea turneu în circuitul Tenis 10. Competiţia se desfăşoară în Sala „Gabriel Udişteanu”, de la ora 09.00.

foto Codrin Anton

ȘTIRI