Clubul Nada Florilor gazda unui nou turneu Tenis10 FRT la FălticeniSport

Clubul Nada Florilor gazda unui nou turneu Tenis10 FRT la Fălticeni

       Accesări: 302

Copiii pasionați de tenis au încheiat vacanța cu o nouă competiție interesantă, cu participare interjudețeană.

La Fălticeni s-a desfăurat sâmbătă, 9 septembrie, o nouă ediție a Cupei „Nada Florilor”, turneu în calndarul național Tenis10 FRT.

Competiția s-a desfășurat pe cele trei nivele consacrate, Roșu, Portocaliu și Verde, pe terenul de zgură din cadrul bazei sportive Nada Florilor.

Au participat copii din Iași, Pașcani, Roman, Piatra-Neamț, Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Nivelul Roșu a fost câștigat de fălticeneanul David Arcip, un copil foarte talentat, care s-a remarcat în numeroase concursuri din țară la care a participat în acest an. Pe podium au mai urcat Karlo Piticau (locul 2) și Sara Sucala (locul 3).

Nivelul Portocaliu a avut-o câștigătoare pe Miruna Niculăeș, urmată de Matei Strugariu (locul 2) și Costea Maria (locul 3).

Percă Elena s-a impus la Nivelul Verde, locurile 2 și 3 revenind copiilor Matei Moșneguțu și Darius Avrămia.

„A fost un turneu foarte frumos. Și vremea a fost excelentă pentru tenis. Oaspeții noștri au venit cu sportivi foarte bine pregătiți, fapt care a contribuit la reușita acestui turneu. Inedit a fost meciul demonstrativ dintre David Arcip, câștigătorul la Nivelul Roșu, și Miruna Niculăeș, campioana de la Portocaliu. Un meci spectaculos și aplaudat, care s-a încheiat cu victoria lui David, scor 10-3. Mulțumim Primăriei Fălticeni și societății Botușanu pentru cadourile oferite copiilor”, ne-a declarat Marcel Dascălu, instructorul secției de tenis ACS Nada Florilor Fălticeni.

ȘTIRI