Clubul Nada Florilor gazda unui nou turneu Tenis10 FRT la Fălticeni | Cronica de Fălticeni
Clubul Nada Florilor gazda unui nou turneu Tenis10 FRT la FălticeniSport

Clubul Nada Florilor gazda unui nou turneu Tenis10 FRT la Fălticeni

Copiii pasionați de tenis au încheiat vacanța cu o nouă competiție interesantă, cu participare interjudețeană.

La Fălticeni s-a desfăurat sâmbătă, 9 septembrie, o nouă ediție a Cupei „Nada Florilor”, turneu în calndarul național Tenis10 FRT.

Competiția s-a desfășurat pe cele trei nivele consacrate, Roșu, Portocaliu și Verde, pe terenul de zgură din cadrul bazei sportive Nada Florilor.

Au participat copii din Iași, Pașcani, Roman, Piatra-Neamț, Câmpulung Moldovenesc și Fălticeni.

Nivelul Roșu a fost câștigat de fălticeneanul David Arcip, un copil foarte talentat, care s-a remarcat în numeroase concursuri din țară la care a participat în acest an. Pe podium au mai urcat Karlo Piticau (locul 2) și Sara Sucala (locul 3).

Nivelul Portocaliu a avut-o câștigătoare pe Miruna Niculăeș, urmată de Matei Strugariu (locul 2) și Costea Maria (locul 3).

Percă Elena s-a impus la Nivelul Verde, locurile 2 și 3 revenind copiilor Matei Moșneguțu și Darius Avrămia.

„A fost un turneu foarte frumos. Și vremea a fost excelentă pentru tenis. Oaspeții noștri au venit cu sportivi foarte bine pregătiți, fapt care a contribuit la reușita acestui turneu. Inedit a fost meciul demonstrativ dintre David Arcip, câștigătorul la Nivelul Roșu, și Miruna Niculăeș, campioana de la Portocaliu. Un meci spectaculos și aplaudat, care s-a încheiat cu victoria lui David, scor 10-3. Mulțumim Primăriei Fălticeni și societății Botușanu pentru cadourile oferite copiilor”, ne-a declarat Marcel Dascălu, instructorul secției de tenis ACS Nada Florilor Fălticeni.

ȘTIRI